TIMELINE

01 Temmuz 2017
PKK AK Partili ilçe başkanını öldürdü
AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi, terör örgütü PKK tarafından evinden kaçırıldıktan sonra şehit edildi.
01 Temmuz 2017
Suruç'ta binlerce kişi teröre lanet yağdırdı
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlardan oluşan çok sayıda kişi, terör örgütü PKK'yı protesto etti.
01 Temmuz 2017
Katar'dan flaş Türk üssü açıklaması
Katar Dışişleri Bakanı Al Sani, Türk askeri üssünü kapatmayacaklarını, üssün varlığının iki bağımsız ülke arasındaki savunma anlaşmasının bir parçası olduğunu söyledi.
01 Temmuz 2017
Rezalet! Terör örgütleri yürüyüşte birleşti!
MİT TIR'ları görüntülerini Can Dündar'a servis eden Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından gelen talimatla Kılıçdaroğlu 'adalet' süslemesiyle Ankara'da İstanbul'a yürüyüşe çıktı. Pensilvanya'nın destek verdiği yürüyüşe, terör örgütü PKK ve siyasi uzantısı HDP de katılma kararı aldı.
01 Temmuz 2017
Kılıçdaroğlu’nun bir dediği diğerini tutmuyor
"Kılıçdaroğlu’nun bir dediği diğerini tutmuyor" haberi için lütfen tıklayın...
01 Temmuz 2017
Tuncay Özkan’dan 28 Şubat itirafı!
"Tuncay Özkan’dan 28 Şubat itirafı!" haberi için lütfen tıklayın...
01 Temmuz 2017
Paris'te terör alarmı! Havalimanı boşaltıldı
Fransa'nın başkenti Paris'teki Charles-de-Gaulle Havaalanı 2F terminalindeki yolcular, terör alarmı nedeniyle kısa süreli tahliye edildi.
01 Temmuz 2017
Katil Esed yine kimyasalla saldırdı
Suriye'deki muhalif askeri gruplardan Feylek er-Rahman, Beşşar Esed rejiminin Şam'ın Doğu Guta bölgesinde klor gazı içerikli kimyasal silah saldırısı düzenlediğini iddia etti.
01 Temmuz 2017
Terör örgütü PKK'ya bir darbe daha!
Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Karacehennem bölgesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 5 terörist etkisiz hale getirildi.
01 Temmuz 2017
Rakamlar açıklandı! Rekor artış
Türkiye İhracatçılar Meclisi, 2017 yılı Haziran ayı ihracat rakamlarını açıkladı. En fazla ihracat artışını sanayi ürünlerinde gerçekleşti. Bazı arap ülkeleri tarafından abluka altında olan Katar'a ise ihracatı yüzde 49.2 artış kaydetti.