TIMELINE

05 Temmuz 2017
Cumhuriyet'ten skandal haber!
Pensilvanya'daki firari teröristbaşı Fetullah Gülen'in talimatlarıyla yayın yapan Cumhuriyet Gazetesi terör örgütlerinin sözcülüğünü yapmaya devam ediyor. Cumhuriyet internet sitesi inlerine saklanıp Türkiye'ye tehditler yağdıran Kandil'deki teröristlerin skandal açıklamalarından sonra YPG'li teröristlerin de açıklamalarına yer verdi.
05 Temmuz 2017
Erdoğan France 24 kanalına konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Katar krizinde körfez ülkelerin talepleri hiçbir koşulda kabul edilebilir değil. Ancak Katar'ın talep etmesi halinde Türk askeri üssünü kapatabiliriz" dedi.
05 Temmuz 2017
Heniyye: Trump Filistin davasını tasfiye etmeye çalışıyor
Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye, "Trump iktidara gelmesinden bu yana, İsrail'in de baskılarıyla Filistin davasını tasfiye etmek amacıyla Arap ve İslam dünyasındaki güçleri şantajlarla kontrol altına almaya çalışıyor." dedi.
05 Temmuz 2017
Eski Adalet Bakanı hayatını kaybetti
Eski Adalet Bakanı Mehmet Moğultay ABD'de hayatını kaybetti.
05 Temmuz 2017
Afganistan'da bir ABD askeri öldürüldü
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) bir ABD askerinin Afganistan'da öldürüldüğünü iki askerin de yaralandığını bildirdi.
05 Temmuz 2017
İşgalci İsrail'den skandal Kudüs kararı
İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi İnşaat ve Planlama Komitesi'nin, üç Yahudi yerleşim biriminde 800 yeni konutun inşasını onayladığı bildirildi.
05 Temmuz 2017
5. Astana toplantısı sonrası flaş açıklamalar
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Suriye Özel Temsilcisi Aleksandır Lavrentiev, heyetlerin prensipte anlaştığı 7 belge olduğunu, bunların çalışma grubunun onayından sonra imzalanacağını söyledi.
05 Temmuz 2017
Doğu ve Güneydoğu ihracat yüz güldürdü
Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki 17 ilden ilk 6 aylık dönemde 906 milyon 132 bin dolarlık ihracat yapıldı.
05 Temmuz 2017
KOSGEB'den vatandaşlara 'dolandırıcılık' uyarısı
KOSGEB'den, KOBİ’lere ve girişimcilere ücretsiz ve aracısız olarak verilen destek işlemlerinin, çıkar sağlama peşinde olanlarca 'iş takibi' adı altında para alarak yapıldığı, işletme sahiplerinin bu konuda dikkatli olmaları gerektiği bildirildi.
05 Temmuz 2017
MEB'den 47 soruda TEOG süreci
Milli Eğitim Bakanlığınca, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sistemi kapsamında adayların ortaöğretim kurumlarına tercih ve yerleştirme işlemleri için 47 soruluk tercih rehberi yayımlandı.