TIMELINE

04 Temmuz 2017
Wesley Sneijder'e sürpriz talip
Galatasaray ile son görüşmesini yapacak olan Wesley Sneijder hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'dan ayrılması beklenen ve sarı kırmızılı yönetimle bir görüşme gerçekleştirecek...
04 Temmuz 2017
Adliyede dehşet! Özel harekat timi gönderildi
Bursa’nın Gemlik ilçesinde adliye yakınında bir polisi şehit eden ve bir avukatı da yaradıktan sonra kaçan şahıs silahla intihar etti.
04 Temmuz 2017
Suudi Arabistan'da roketli saldırı
Suudi Arabistan'ın doğusundaki El-Katif ilinde araçla devriye gezen güvenlik güçlerine yönelik düzenlenen roketli saldırıda, bir polisin hayatını kaybettiği, 3 güvenlik görevlisinin yaralandığı bildirildi.
04 Temmuz 2017
Katar'dan ablukacı ülkelere net mesaj
Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, "Katar hiçbir devletin kendisi üzerinde vesayet kurmasını kabul etmez" dedi.
04 Temmuz 2017
Usta oyuncu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Hakan Balamir tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında yaşamını yitirdi.
04 Temmuz 2017
Yunan botu kaçacak delik aradı
Bugün Türk bayraklı bir gemiye yanaşmak isteyen üç Yunan Sahil Güvenlik Botu, Türk Sahil Güvenliği'ni görünce geri çekilmek zorunda kaldı. Yunan botları, geldikleri limana geri döndü.
04 Temmuz 2017
Dışişleri'nden Almanya'ya sert tepki
Dışişleri Bakanlığı: "Berlin'de Başbakanlık binasının önünde gerçekleştirilen ve Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bazı dünya liderlerini hedef alan pankartın açıldığı gösteriyi şiddetle kınıyoruz."
04 Temmuz 2017
Suriye sınırında yakalandı! Kanlı plan engellendi
Hatay'ın Yayladağı ilçesinde, Suriye sınırında çantasında "canlı bomba" düzeneği bulunan kişi gözaltına alındı.
04 Temmuz 2017
G.Saray'dan bir bomba daha!
Transfer piyasasına hızlı giren Galatasaray, önemli bir hamle daha yaptı. Sarı-kırmızılılar Gomis, Belhanda ve Maicon'dan sonra bir önemli ismi daha kadrosuna katıyor. ? Sarı kırmızılılar,...
04 Temmuz 2017
F.Bahçe'nin yeni transferi İstanbul'da
Fenerbahçe'nin Malaga'dan transfer ettiği Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni İstanbul'a geldi.