TIMELINE

02 Temmuz 2017
Şili'yi deviren Almanya şampiyon oldu
2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası finalinde Almanya, Şili'yi 1-0 yenerek şampiyon oldu.
02 Temmuz 2017
"Kıbrıs'ın geleceği için hayati bir hafta olacak"
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, "Yarından itibaren başlayacak hafta, Kıbrıs'ın ve bölgemizin geleceği açısından hayati önemi haiz bir karar haftası olacaktır." dedi.
02 Temmuz 2017
Süper Lig'e bir yıldız daha geliyor
? Kayserispor adı birçok Türk kulübüyle anılan yıldız oyuncunun transferini bitirdi... ? Kayserispor'un Asamoah Gyan'ı 2+1 yıllığına transfer ettiği öğrenildi. Sarı kırmızılı kulübün, Bursaspor...
02 Temmuz 2017
Alman Der Spiegel'den darbe kışkırtması
Gezi olaylarının bir numaraları provokatörü Der Spiegel, ikinci bir darbe ihtimalinin olduğunu gündeme taşımaya çalışıyor.
02 Temmuz 2017
İran ve Irak arasındaki su krizi büyüyor
İran, IKBY topraklarına akan suyu kesmişti. IKBY ise, kesintinin devam etmesi halinde, kendilerinin de Irak'ın orta kesimine giden suyu kesmek zorunda kalabileceklerini açıkladı.
02 Temmuz 2017
Şantiyeye saldıran PKK'lı teröristler öldürüldü
Şırnak-Van karayolu inşaatında çalışan işçilerin kaldığı şantiyeye saldıran PKK'lı teröristlerden üçü etkisiz hale getirildi.
02 Temmuz 2017
Alman gizli konseyinden İsrail kararı!
Spiegel dergisi, Bundessicherheitsrat konseyinin, İsrail'e 3 adet denizaltı satışına onay verdiğini yazdı. Habere göre Netanyahu da bu anlaşmayı İsrail ordusuna rağmen yaptı.
02 Temmuz 2017
15 Temmuz'un yıl dönümünde provokasyon mu planlanıyor?
MLKP, DHKP-C ve TİKKO'ya yakın kişilerin İstanbul'da 12-20 Temmuz arasındaki tarihlerde otellerde yer ayırdığı ve bir provokasyon hazırlığı içinde olduğu iddiaları ortaya atıldı.
02 Temmuz 2017
Gezizekalı Alabora ortaya çıktı
Gezi olayları sırasında halkı galeyana getirmek için baş provokatör olarak seçilen Mehmet Ali Alabora, Londra'dan Kılıçdaroğlu'na destek mesajları gönderdi.
02 Temmuz 2017
Helikopterle Mehmetçiği böyle selamladı
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütüne karşı başarılı operasyonlara imza atan Mehmetçiğe bir tebrik de Skorsky pilotundan geldi. Kahraman askerleri almaya gelen pilot, helikopterle askerleri selamladı