TIMELINE

26 Temmuz 2017
Yıldırım, Alman şirket yöneticileriyle görüşecek
Başbakan Yıldırım, bugün saat 10.00'da Çankaya Köşkü'nde, Türkiye'de önemli yatırımları olan Alman şirketlerinin yöneticileriyle bir araya gelecek.
26 Temmuz 2017
Filistinli gruplar seferberlik ilan etti
Filistin’deki çeşitli ulusal ve İslami grupların cuma günü seferberlik ilan edilmesi yönünde açıklama yaptığı bildirildi.
26 Temmuz 2017
Türkiye'de satılan en ucuz 23 otomobil
"Türkiye'de satılan en ucuz 23 otomobil" haberi için lütfen tıklayın...
26 Temmuz 2017
"FETÖ'nün açtığı güven bunalımını sizler onaracaksınız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu yıl atanan vaizleri kabulünde, "Vatandaşlarımızın manevi duygularını sömürerek, devletimize, milletimize ihanet eden FETÖ'nün açtığı güven bunalımını yine sizler onaracaksınız." dedi.
26 Temmuz 2017
CIA'den itiraf: Devirmeye çalışıyoruz
Son dönemde yaşanan protestolarla dünya basınının gündeminden düşmeyenb Venezuela ile ilgili çok çarpıcı bir açıklama geldi. CIA Direktörü Pompeo, ABD’nin Venezuela hükümetini devirmek üzere çalıştığını itiraf etti. Pompeo konuya ilişkin açıklamasında CIA’nin bölgedeki kanlı müdahalelerine atıfta bulunarak dalga da geçti.
26 Temmuz 2017
Trump'tan transseksüel asker açıklaması
ABD Başkanı Donald Trump, transseksüellerin Amerikan ordusunda herhangi bir pozisyonda yer almasına müsaade etmeyeceğini açıkladı.
26 Temmuz 2017
Dünyanın beklediği karar açıklandı
Fed iki günlük toplantının ardından Temmuz ayına ilişkin faiz kararını açıkladı. Fed'in gösterge faizi ve para politikasını değiştirmediğini açıklamasının ardından dolarda düşüş yaşanmaya başladı.
26 Temmuz 2017
TBMM İçtüzük değişiklik teklifinin ilk bölümü kabul edildi
AK Parti ve MHP tarafından ortak hazırlanan İçtüzük değişiklik teklifinin 1. bölümündeki maddeler kabul edildi.
26 Temmuz 2017
81 ilde operasyon! 'Onlar artık aranmıyor'
Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde, 6 bin 425 personelin katılımıyla "Onlar artık aranmıyor-5" operasyonu düzenlendi.
26 Temmuz 2017
Çonkar, NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı seçildi
AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar, NATO Parlamenter Asamblesi (NATO PA) Türk Grubu Başkanlığına seçildi.