TIMELINE

22 Temmuz 2017
Mescid-i Aksa mesajı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirve Dönem Başkanı olarak tüm dünyaya seslendi: Uluslararası toplumu Harem-i Şerif’te ibadet özgürlüğünü kısıtlayan uygulamaların derhal kaldırılması için harekete geçmeye çağırıyorum
22 Temmuz 2017
Yürek yakan kaza: 2 şehit
İstanbul Bayrampaşa-Hal bağlantı yolunda Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 'Yunus' olarak bilinen motosikletli polis ekibi, dün 16.30 sularında belirlenemeyen bir nedenle bariyerlere çarptı. Korkunç kazada polis...
22 Temmuz 2017
2 milyonluk soygun
İstanbul'da dış ticaret işi yapan bir firmaya ait 700 bin dolar ve 70 bin Euro'luk (2 milyon 65 bin lira) parayı Fatih Aksaray'dan alan yetkililer, iş yerinin minibüsüyle Bayrampaşa'ya doğru yola çıktı....
22 Temmuz 2017
Mescid-i Aksa'da kızı vurulan Türk anneden tüyleri diken diken eden sözler!
"Mescid-i Aksa'da kızı vurulan Türk anneden tüyleri diken diken eden sözler!" haberi için lütfen tıklayın...
22 Temmuz 2017
İkiyüzlü AB'den günler sonra gelen Mescid-i Aksa çağrısı
AB, İsrail'den Mescid-i Aksa'nın kutsallığına saygı göstermesini ve bölgede statükoyu korumasını istedi.
22 Temmuz 2017
Katil İsrail yine saldırdı
İsrail güçlerinin, Mescid-i Aksa'nın kapısındaki Müslümanlara, plastik mermi, göz yaşartıcı gaz ve ses bombalarıyla saldırması sonucu 57 Filistinli yaralandı.
22 Temmuz 2017
İhanet ortaklığı!
Almanya'da elini kolunu sallayarak dolaşan FETÖ'cü teröristler Türkiye'ye karşı çirkin algı operasyonu başlattı. Almanya'da FETÖ'ye bağlı bir dernek hain kalkışmaya Kılıçdaroğlu gibi 'kontrollü' diyerek Almanca broşür bastırdı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı faaliyetlere hız verdi.
22 Temmuz 2017
İsrail'den geri adım
İsrail'in "Mescid-i Aksa'nın kapılarına kurduğu metal arama dedektörlerini kaldırarak yerine el dedektörleri kullanma kararı aldığı" iddia edildi.
22 Temmuz 2017
Çavuşoğlu: Alman firmalarına soruşturma yok
A Haber'e konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin Alman şirketlerine soruşturma başlattığı iddialarına ilişkin, "Alman firmalarıyla ilgili bir iddiaları var. Bizde Alman firmalarına yönelik böyle hiçbir soruşturma ya da inceleme yok." açıklamasını yaptı.
22 Temmuz 2017
Kadın kılığındaki DEAŞ'lı teröristler yakalandı
Makyaj yapıp kadın kılığına giren DEAŞ'lı teröristler Musul'dan kaçmaya çalışırken yakalandı. DEAŞ'lıların görüntüleri fistan giyen PKK'lı teröristleri kıskandırdı.