TIMELINE

07 Temmuz 2017
7 bin liralık şıklık
Ünlü model Heidi Klum, ipek sarı elbisesiyle göz kamaştırdı
07 Temmuz 2017
Bahçeli'den ülkücülere 'Adalet Yürüyüşü' talimatı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iki gün boyunca Adalet Yürüyüşü hattındaki ülkü ocaklarının kapalı olması talimatını verdi. Bahçeli, ülkücüleri olası provokasyonlar için de uyardı.
07 Temmuz 2017
AP'de kabul edilen skandal Türkiye raporu ve gerçekler
"AP'de kabul edilen skandal Türkiye raporu ve gerçekler" haberi için lütfen tıklayın...
07 Temmuz 2017
Somali'deki askeri üsse ilk sevkiyat ulaştı
Somali'nin başkenti Mogadisu'daki askeri üssümüze ilk birlik sevkiyatı başladı.
07 Temmuz 2017
Kılıçdaroğlu 15 Temmuz'a sahip çıkmaya karar verdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,"15 Temmuz'u anma törenlerine katılacağız" dedi. 15 Temmuz için "kontrollü darbe" diyerek FETÖ'nün darbe girişimini yok sayan Kılıçdaroğlu, gelen anket sonuçlarıyla bu söyleminden vazgeçmek zorunda kaldı. Kılıçdaroğlu kaos yürüyüşü de tutmayınca 15 Temmuz'daki kutlu direnişe sarıldı.
07 Temmuz 2017
Katar'dan körfez ülkelerine cevap gecikmedi
Katar, ülkesine ambargo uygulayan dört ülkenin son günlerde yaptıkları açıklamaları esefle karşıladığını belirtti. Dışişleri Bakanlığı kaynakları: Suçlamaların gerçekle bir ilgisi yok. Bunlar, devletlerarası ilişkilerin istikrarına aykırı karalamalardır.
07 Temmuz 2017
Erdoğan'dan Alman gazeteciye ders gibi cevap
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 ziyareti öncesi Alman Die Zeit Gazetesi Yayın Yönetmeni Giovanni di Lorenzo'ya konuştu.
07 Temmuz 2017
İçtüzük değişikliği ile ilgili detaylar belli oldu
AK Parti ile MHP'nin, Meclis İçtüzüğü değişikliğine ilişkin ortak kanun teklifi, AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş ve MHP Grup Başkanvekili Akçay tarafından TBMM Başkanı Kahraman'a sunuldu. İçtüzük değişikliğinin ayrıntıları da belli oldu.
07 Temmuz 2017
AYM'den mühürsüz oy pusulası kararı
Anayasa Mahkemesi, YSK'nın 16 Nisan halk oylaması sırasında, sandık kurulu mührü taşımayan oy pusulası ve zarfların geçerli sayılmasına ilişkin kararına karşı yapılan bireysel başvuruyu "yetkisizlik" nedeniyle kabul edilemez buldu.
07 Temmuz 2017
Sakarya'da Suriyeli anne ve bebeğini öldüren 2 kişi tutuklandı
Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde, Suriyeli anne ile bebeğinin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı.