TIMELINE

20 Temmuz 2017
FETÖ ABD’nin terör raporunda
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ABD Dışişleri Bakanlığının yayınladığı Terörizm 2016 Ülkeler Raporu’nun Türkiye bölümünde ilk kez yer alırken raporda PKK’nın Suriye uzantısı PYD/YPG’den de bahsedildi.
19 Temmuz 2017
Ünlü şarkıcı hayatını kaybetti
Sinema sanatçısı Eşref Kolçak'ın oğlu olan Harun Kolçak hayatını kaybetti.
19 Temmuz 2017
Facebook'a erişim sorunu! BTK'dan açıklama
Dünyanın en popüler sosyal paylaşım sitesi Facebook'a saat 21.45'ten itibaren erişim sorunu yaşanıyor. Sorun üzerine BTK'dan açıklama geldi.
19 Temmuz 2017
CHP, tek tip kıyafet konusunda da FETÖ'nün sözcüsü oldu
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, tek tip kıyafet konusuna karşı çıkarak FETÖ sanıklarına sahip çıktı.
19 Temmuz 2017
Şırnak'ta PKK'ya ağır darbe
Şırnak Kınalıtepe mevkisinde arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri, 26 teröristi etkisiz hale getirdi...
19 Temmuz 2017
Üsleri ifşa olan ABD iyice çıldırdı
Terör örgütü YPG'yi silaha boğan ABD, Suriye üzerindeki kirli planları ifşa oldukça çıldırdı. ABD'nin PKK/PYD'ye destek için kurduğu üslerin konumlarını ve işlevlerini Anadolu Ajansı'nın detaylı şekilde paylaşmasının ardından Pentagon da açıklama yaptı...
19 Temmuz 2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kasırga'nın oğlunun nikahına katıldı
Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kasırga'nın oğlu Serdar Kasırga ile Şeyma Akyel'in düğün törenine katılarak nikah şahitliğini yaptı.
19 Temmuz 2017
Camiye çirkin saldırı! "Kabul edilemez ve iğrenç"
Kanada’nın Quebec City kentinde 6 kişinin öldürüldüğü camiye, tahrif edilmiş Kur'an-ı Kerim ve hakaret içeren bir not bırakıldı.
19 Temmuz 2017
Bakan Sarıeroğlu'dan sert tepki
Başbakan Binali Yıldırım yeni kabineyi açıklamasıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Jülide Sarıeroğlu, sosyal medyadaki iddialara sert tepki gösterdi.
19 Temmuz 2017
G.Saray'dan dev harekat! Yıldız isim yeniden listede
Transfer bombalarını peşi sıra patlatan Galatasaray'ın Imbula?'yı transfer formülü ortaya çıktı. Yıldız oyuncuya Melo taktiği uygulanacak. Bunun yanı sıra Cimbom, kadrosunu daha da güçlendirmek için...