Bavulcu'nun nafaka oyunu!

Paralel tetikçi Mehmet Baransu’nun başı eski eşi ile dertte. Taraf muhabirinin eski eşi Esra Konur, Twitter üzerinden Mehmet Baransu ile ilgili şok bilgiler yayınlamaya devam ediyor.

Giriş Tarihi 28 Aralık 2014, 00:00 Güncelleme 28 Aralık 2014, 21:47
Bavulcu’nun nafaka oyunu!

İÇİNDEKİLER

Taraf muhabiri Mehmet Baransu'nun eski eşi Esra Konur sosyal medya üzerinden "2.5 yıllık suskunluğumu bozuyorum" diyerek nam-ı diğer Bavulcu Baransu'nun tüm kirli çamaşırlarını ortaya döktü.

BAVULCU KÖŞEYE SIKIŞTI

Geçtiğimiz gün "2.5 senedir sustuğum her şeyi paylaşacağım…Çalışıyor gözüktüğün kurumlar bizden maaş almıyor diye dönmüş… Kimden aldığını anlatsana. Bekliyorum bu sefer nasıl tehdit edeceksin. 'Tanıdık Savcılar' bir telefonuna bakacak pozisyonda duruyor mu hala?" şeklinde tweetler atan Konur bugün de Baransu'yu iyice köşeye sıkıştıracak bir belge paylaştı.



TARAF DA DAVAYA MÜDAHİL OLDU

Baransu ile ilgili davaya gönderdiği bir belgeyle müdahil olan Taraf gazetesi, Bakırköy 5. İcra Müdürlüğü'ne gönderdiği resmi belgede, "30.06.2014 tarihinde ayrılmış olup tüm yasal hakları saklı kalmak üzere borçlunun şirketten hiçbir hak ve alacağı bulunmamaktadır" şeklinde ifadeler kullanmış.

BELGEDE SAHTECİLİK İDDİASI

Mehmet Baransu'nun Taraf'tan ayrıldığını gösteren belge için iki ihtimal söz konusu. İlk ihtimale göre; Mehmet Baransu Taraf gazetesinden ayrıldı ve serbest gazeteci olarak çalışıyor. Diğer bir ihtimal göre ise; Baransu, eski eşine nafaka ödememek için kendisini "işsiz" gösterdi ve Taraf gazetesi de bu "oyun"a aracılık ederek mahkemeyi yanıltmak için belgede sahtecilik yaptı şeklinde.

İşte Konur'un paylaştığı o şok belgeler: