TIMELINE

10 Kasım 2014
İkiyüzlü Hürriyet
Hürriyet, 'Ağaç kesip AVM yapacaklar' diyerek Gezi olaylarını kışkırttı. 1 yıl sonra ise maskeler düştü. Aydın Doğan, bir anda AVM dostu oldu. Alışveriş merkezlerine ödül yağdırdı. Milyonlarca lirayı ise cebine indirdi
09 Kasım 2014
"Sonuna kadar Başbakan'ın yanındayız"
Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün Nevşehir'de yaptığı konuşmadaki Dersim'le ilgili sözlerine ilişkin, "Başbakan, manevi bir ziyafet gibi verdiği o tarihi mesajlarla bence Türkiye tarihinde ilk defa bu kadar geniş açılımlı, doğru tespitler ortaya koymuştur. O bakımdan sayın Başbakan'ın sonuna kadar yanında olacağız" dedi.
09 Kasım 2014
Görenler küçük dilini yuttu!
Gerçek olduğuna inanamayacaksınız...
09 Kasım 2014
Diyarbakır'da olaylı gece!
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde yüzü maskeli grup bir markete ses bombası atarak polis ekiplerine saldırdı. Sur ilçesinde ise yol kapatan göstericiler 2 özel halk otobüsünün anahtarını aldı.
09 Kasım 2014
Yurdum insanından güldüren iş ilanları
'Yok artık diyeceksiniz'
09 Kasım 2014
O bir canavar
Görenler kendisine hayran kalıyor.
09 Kasım 2014
Aslanlar ile burun buruna
Şili'nin Rancagua şehrinde bulunan safari park, misafirlerine unutamayacakları bir deneyim yaşatıyor.
09 Kasım 2014
TÜRGEV heyeti Şanlıurfa'da
Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Başkanı Arzu Akalın ile aralarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ve kızı Esra Albayrak'ın bulunduğu heyet, Suruç ilçesindeki kampta kalan sığınmacıları ziyaret etti.
09 Kasım 2014
En büyük gümrük kaçakçılığı!
Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Mersin Gümrüğü'nde düzenlenen operasyonda bin 44 ton kaçak kırmızı etin yurt içine sokulduğunun tespit edildiğini bildirdi.
09 Kasım 2014
'One minute'ten sonra 17-25 Aralık darbe operasyonları hazırlandı"
İçişleri Bakanı Efkan Ala, 17-25 Aralık operasyonlarının o dönemde Başbakan olan Erdoğan'ın Davos'ta yaptığı “one minute çıkışının ardından hazırlandığını söyledi.