TIMELINE

04 Kasım 2014
Erdoğan'dan o kanuna onay!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a göre, kimden geldiği belli olmayan mesaj ve ileti gönderenlere 1000 lira ila 10 bin lira arasında değişen idari para cezaları verilecek.
04 Kasım 2014
Davutoğlu'ndan önemli açıklamalar
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Suriye halkı 3,5 yıldır zulüm altında, onurlu bir direniş sergiliyor ve bu direnişin de sembol şehri Halep. Halep'in düşmesi durumunda gerçekten Türkiye olarak bizi de çok ciddi şekilde kaygılandıran büyük bir mülteci sorunu ile karşı karşıya kalabiliriz. Onun için biz 'güvenli bölge' talep ediyorduk. Onun için 'sadece IŞİD değil, Esed rejimine karşı da tedbir alınmalı' diyorduk" değerlendirmesini yaptı.
04 Kasım 2014
Başbakan'dan kritik bedelli açıklaması
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bedelli Askerlik konusunda Genelkurmay ile geçen haftalarda görüştüğünü açıkladı.
04 Kasım 2014
G.Saray'a bir şok daha!
Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Galatasaray, Borussia Dortmund'a deplasmanda 4-1 mağlup oldu.
04 Kasım 2014
Genelkurmay'dan Başbakan'a brifing
Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki Genelkurmay Başkanlığı Bilgilendirme Toplantısı sona erdi.
04 Kasım 2014
Her şehit için 25 yıl hapis istemi
Manisa Baro Başkanı Zeynel Balkız, Soma maden faciasıyla ilgili Soma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan fezlekenin içeriğinde bazı kısımları yeterli bulmadıklarını belirterek, 45 kişiyi kapsayan fezlekede tutuklu bulunan ilk 8 kişi hakkında, her şehit için 20 ile 25 yılları arasında değişen bir ceza verilmesinin öngörüldüğünü söyledi.
04 Kasım 2014
"Amed'in müslümanları seni affetmeyecek"
Diyarbakır-Ankara uçağında karşılaştığı HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın üzerine yürüyerek, tepki gösteren Abdulvahap Kaplan, demokratik olarak tepkisini dile getirdiğini belirterek, Demirtaş'ın karakolda kendisinden özür dilediğini kaydetti.
04 Kasım 2014
"İsrail savaş suçu işlemiştir"
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfından, Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) Savcılığının, İsrail'in, Mavi Marmara gemisine düzenlediği saldırıda, "savaş suçu" işlediğini tespit ettiği bildirildi.
04 Kasım 2014
Şırnak'ta 8 PKK'lı teslim oldu
Terör örgütü PKK'dan kaçan 8 kişi teslim oldu.
04 Kasım 2014
6 ilde elektrik kesintisi
Başkent Elektrik Dağıtım, 7 Kasım'da Ankara'da 19, Kırıkkale'de 6, Zonguldak'ta 4, Bartın, Karabük ve Kastamonu'da 1'er noktaya elektrik verilmeyeceğini açıkladı.