TIMELINE

14 Kasım 2014
Anadolu Efes'ten tarihi zafer!
Anadolu Efes, THY Euroleague'de İspanyol ekibi Real Madrid'i 75-73 mağlup etti.
14 Kasım 2014
PKK'ya bir darbe daha!
Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda, terör örgütüne üye oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı.
14 Kasım 2014
Kurtulmuş'tan çözüm süreci mesajı!
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, çözüm sürecine ilişkin, "Diyebiliriz ki azgın bir nehirden karşıya geçiyoruz, yüzde 70-80'ini geçtik, çok az bir kısmı kaldı. Bunun geri dönüşünün maliyeti, karşıya geçmenin maliyetinden çok daha ağırdır" dedi.
14 Kasım 2014
BDDK Başkanı görevinden ayrıldı
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanı Mukim Öztekin, 12 Kasım itibariyle sağlık sorunları dolayısıyla görevinden ayrıldı. 12 Kasım itibariyle görevinden ayrılan Öztekin, Başbakan Başmüşavirliğine...
14 Kasım 2014
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yıldırım Demirören'i kabul etti!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile beraberindeki heyeti kabul etti. Cumhurbaşkanlığı...
14 Kasım 2014
AYM'den o maddelere iptal!
Anayasa Mahkemesi, Alkol ve Kamulaştırma Kanunlarında değişiklik öngören Kanun'un, Kamulaştırma Kanunu'nda değişiklik yapan bazı hükümlerini iptal etti.
14 Kasım 2014
THY'nin yeni reklam yıldızları Drogba ve Messi
Türk Hava Yolları (THY) tüm dünyada yayınlanacak yeni "Widen Your World (Dünya Daha Büyük; Keşfet)" reklam kampanyası için dünyaca ünlü futbol yıldızları Didier Drogba ve Lionel Messi ile anlaştı.
14 Kasım 2014
IŞİD ve El Kaide'den korkutan ittifak
IŞİD ile El Kaide, Suriye'nin kuzeyindeki Kürt milislere karşı ortak hareket etme konusunda anlaşmaya vardı.
14 Kasım 2014
Milyonları ilgilendiren açıklama
Vakıf Üniversiteleri ve özel hastanelerin yazılı onay almadan ilave ücret talepleri üzerine açıklama yapan SGK, bu ücreti alamazlar dedi.
14 Kasım 2014
Mancini dev kulüple anlaştı
Galatasaray'ın eski hocası Roberto Mancini, İtalya'nın İnter kulübüyle anlaşmaya vardı.