TIMELINE

19 Kasım 2014
Ekrem Dumanlı protesto edilecek
TÜYAP kitap fuarında Akit gazetesi muhabiri Mehmet Özmen'e yapılan saldırı Cumartesi günü Zaman gazetesi önünde protesto edilecek.
19 Kasım 2014
Davutoğlu'ndan önemli açıklamalar
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Ne olursa olsun biz çözüm sürecini başarıya ulaştırma yönünde kararlıyız. Bu konuda herhangi bir ispat durumunda değiliz çünkü attığımız her adım kararlı tutumumun göstergesi. Ama karşımızda da tek taraf yok. Çözüm sürecinin tarafı nihayette halkımızdır" dedi.
19 Kasım 2014
Erdoğan'dan İsrail'e sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir'de Türk-Cezayir İş Forumu'nda işadamlarına seslendi. Erdoğan, "İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yaptığı barbarca saldırıyı hep birlikte üzülerek yaşadık. O saldırı, Türkiye'ye yapılmış bir saldırıdır. Çünkü Mescid-i Aksa Filistinlilerin değil, hepimizin ortak mescidi, hepimizin en kutsal mekanlarından biridir" dedi...
19 Kasım 2014
ODTÜ restoran için Eymir'de ağaç katliamı yaptı
Gezi Parkı'nda ağaç bahanesiyle Türkiye'de kaos ortamı oluşturmak için her türlü provokasyonu yapanların kirli amaçları gün geçtikçe ortaya çıkmaya devam ediyor. Meselenin ağaç olmadığını son olarak Melih Gökçek'in paylaştığı fotoğraflarla gün yüzüne çıktı...
19 Kasım 2014
Erdoğan'dan önemli açıklamalar
"Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar" haberi için lütfen tıklayın...
19 Kasım 2014
O isimler tutuklandı!
İstanbul merkezli "yasa dışı dinleme" operasyonu kapsamında, daha önce serbest bırakılan ve cumhuriyet savcısının itirazı üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan 5 polisten 2'si tutuklandı.
19 Kasım 2014
"Tam bir edepsizlik"
Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, "paralel yapı"nın telefon dinleme iddialarına konu olan ''Tevhid-Selam'' soruşturmasında usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla bazı polisler hakkında yürütülen soruşturmada "müşteki" sıfatıyla ifade verdi.
19 Kasım 2014
"Anında karşılık verildi"
Genelkurmay Başkanlığı, Şanlıurfa'ya Suriye'de IŞİD ile PYD/PKK güçleri arasında yaşanan çatışmalar sırasında 3 havan mermisinin Türkiye'ye düştüğünü açıkladı. Açıklamada, angajman kuralları çerçevesinde Suriye tarafından havan mermilerinin geldiği noktalara 6 havan atışı ile karşılık verildiği bildirildi.
19 Kasım 2014
iPhone 6 kullananlar dikkat!
İnternetteki Apple foruma iPhone 6 Plus kullanıcılarından kamera şikayeti yağdı.
19 Kasım 2014
Hava Kuvvetleri'nde bir ilk!
Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarihinde ilk defa iki orgeneral, F-16'larla aynı anda uçtu.