TIMELINE

17 Kasım 2014
Euro 2016 Elemeleri günün sonuçları
Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçları bugün oynanan karşılaşmalarla devam etti.
16 Kasım 2014
Volkan Demirel ağır ceza ile karşı karşıya
A Milli Takım'ın Kazakistan maçı öncesi ısınmak için sahada bulunduğu sırada taraftarlardan gelen tepki üzerine sahayı terk eden Volkan Demirel, talimatlar gereği 2 ay ile 1 yıla kadar men cezası ile karşı karşıya kalabilir.
16 Kasım 2014
Milli takımda şok gelişme!
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Kazakistan ile karşılaşacak A Milli Takım'da maç öncesi Volkan Demirel şoku yaşandı. Tecrübeli kaleci maç öncesi ısındığı sırada tribünden kendisine yönelik küfürlü tezahüratlar nedeniyle sahayı terk etti.
16 Kasım 2014
Rakibimiz Hollanda Letonya'yı ezdi geçti!
EURO 2016 Elemeleri kapsamında A Milli Takımımız ile birlikte A Grubu'nda yer alan Hollanda, sahasında Letonya ile karşı karşıya geldi.
16 Kasım 2014
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı hastaneye kaldırıldı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
16 Kasım 2014
Türkiye ne zaman şaha kalkmak istese...
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Türkiye ne zaman şaha kalkmak istese birilerinin devreye girdiğini belirterek, " İşte geçen yıl dev projeler hayata geçti. Marmara'yı açtık, üçüncü köprü, üçüncü havalimanı dev projeler hayata geçerken çözüm süreci ile terör örgütü Türkiye'yi terk etmek noktasına gelmişken hemen birileri harekete geçti" dedi.
16 Kasım 2014
İzmir'de 3 katlı bina çöktü!
İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, işyerlerinin bulunduğu 3 katlı bir bina, içinde kimsenin bulunmadığı bir sırada çöktü.
16 Kasım 2014
HDP heyeti ile kritik görüşme!
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, yarın saat 13.00'te HDP heyetini kabul edecek.
16 Kasım 2014
"Cumhurbaşkanımızı tehdit etmeye çalışıyorlar"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Paralel medyanın, televizyonları, o paralel medyanın gazeteleri Çavuşesku'yu ve eşini örnek göstererek sevgili cumhurbaşkanımızı tehdit etmeye çalışıyor. 'Onlar kurşuna dizildi, siz de kurşuna dizileceksiniz' diye tehdit etmeye çalışıyorlar" dedi.
16 Kasım 2014
Bakan Bozdağ'dan CHP ve MHP'ye birleşin çağrısı!
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Diyorum ki CHP ve MHP'ye, bu ortaklığı bir adım daha ileri götürün, yani birleşin. İki tane levha, iki tane genel başkan, iki tane teşkilat, iki tane grup, zaman, mekan ve para israfı. Bu israfa son verin, tekleşin, daha iyi olur" dedi.