TIMELINE

12 Kasım 2014
Erdoğan'a suikast davasında kan donduran ifade
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sultangazi Belediyesi Ek Hizmet binasının açılış töreninde suikast girişiminde bulunduğu iddia edilen Ferhat Yıldız'ın yargılanmasına başlandı.
12 Kasım 2014
Hakim ve savcılara müjde!
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 14 Ağustos 2014 itibariyle göreve yeni başlayan hakim ve savcıların 3 bin 939 TL olan maaşlarının bu düzenleme ile 5 bin 85 TL'ye yükseleceğini belirterek, "Birinci sınıf hakim ve savcıların 6 bin 986 TL olan maaşı, iyileştirmeden sonra 8 bin 132 TL olacak" dedi.
12 Kasım 2014
"Çözüm sürecinin ilerlemesi için..."
Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP heyetinin Çözüm Süreci'ne yönelik açıklamalarına ilişkin, ''Niyet tazelenmesine ihtiyaç vardı. Bir işin esasen esasta, özde, mahiyeti var. Bir de yöntemle ilgili hususlar var. Bugünkü açıklamada esasta Çözüm Süreci'ne olan bağlılığın teyit edilmiş olması olumludur. Zaten kamuoyumuzda da Çözüm Süreci'ne alenen karşı çıkan kimse de bu konulardaki muhalefeti belli olanlar dışında söz konusu değil'' dedi.
12 Kasım 2014
Adli yıl açılış törenleri kaldırıldı
TBMM Adalet Komisyonu'nda görüşülen "yargı paketi"ndeki iki düzenlemeden vazgeçildi. Adli yıl açılış törenlerinin kaldırılmasına ilişkin madde ise uzun tartışmalardan sonra kabul edildi.
12 Kasım 2014
Rize'de tünelde göçük!
Rize'nin İkizdere ilçesinde inşaat halindeki tünelde meydana gelen göçükte mahsur kalan 4 işçiden 3'ü kurtarıldı.
12 Kasım 2014
Kadıköy'de 'Samba' rüzgarı
Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki özel maçta A Milli Futbol Takımımız Brezilya'ya 4-0 mağlup oldu
12 Kasım 2014
Zaman yalana doymuyor
Paralel örgütün gazetesi Zaman yalana doymuyor. Örgütün menfaatleri için yalan ve iftira atmaktan çekinmeyen Zaman gazetesi yalanlarına bir yenisini daha ekledi.Yanlış savcıya giden tutuklu polislerin annelerini haberinde "Bizi odadan kovdular" başlığı ile duyurdu
12 Kasım 2014
Başkan Yarsuvat o eleştirilere cevap verdi!
Galatasaray Kulübü'nün kasım ayı olağan divan kurulu toplantısı sona erdi.
12 Kasım 2014
Ermeni helikopteri düşürüldü!
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında uçan Ermeni ordusuna ait Mi-24 tipli savaş helikopterinin vurulduğunu açıkladı.
12 Kasım 2014
İşte çeyrek altının fiyatı
Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 84,85 lira oldu.