Yetti artık hoca!

Şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı yitiren Siyah-Beyazlılar'da en büyük eleştiri Mustafa Denizli'ye geldi... Taraftarlar, sezon sonu hocayla yolların ayrılmasını istiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2010 Güncelleme 21 Mart 2010, 02:35
Yetti artık hoca!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta önceki gün yapılan Kasımpaşaspor maçında yaşanan 2 puanlık kayıp camiada sabırları taşırdı. Siyah-Beyazlılar'da eleştiri okları teknik direktör Mustafa Denizli'ye çevrilmiş durumda. Deneyimli teknik adama ilk tepki yönetimden geldi. Denizli'nin sahaya sürdüğü 11'e bir anlam veremeyen yöneticilerin, "Her hafta kadro değiştirilmez. Bizi yıkan bu istikrarsızlık. Hoca, takımı adeta deneme tahtasına çevirdi. Ne yapmak istiyor" dedikleri öğrenildi.

Sezon sonu gönderilmeli
Kurt hocaya tepkiler yönetimle de sınırlı kalmadı. Siyah-Beyazlı taraftarlar da internetteki forumlarda Denizli'den duydukları rahatsızlığı dile getirdiler. Taraftarlar, "Futbolcular da hatalı ama, onları oynatan Denizli. Oyuncuların yeri her maçta değiştirilmez. Onların da kafası karıştı" görüşünde birleşti. Camianın da deneyimli teknik adamın kodru seçimlerinden memnun olmadığı ve sezon sonu gönderilmesi gerektiği görüşünde olduğu belirtildi.

Kaş, Getafe'ye dönÜYOR
Kasımpaşa maçındaki hatasıyla tepki çeken İbrahim Kaş tamamen gözden çıkarıldı. Kaş, Getafe'ye geri dönecek.

Tello: Sadece iş kazası
BEŞİKTAŞ'ın Şilili ismi Tello, Kasımpaşa karşısında kaybedilen 2 puan için, "Sadece iş kazası yaptık. Endişe duyulacak bir durum yok. Yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. Kimsenin şampiyonluğunun garanti olmadığını belirten Şilili yıldız, "Daha çok şeyler değişir. Sabırlı olmalıyız" dedi.

FUTBOLCULARIN LAKAPLARI

FUTBOLCULARIN ÇOCUKLUKLARI

ONUN HAKKINDA ÖLDÜ DENİLDİ AMA O DİRİLDİ

TÜRK FUTBOLUNUN EN GOLCÜ FUTBOLCULARI


DÜNYANIN EN İYİ DEFANSLARI