Cimbom'da son hedef Boumsong!

Sarı-Kırmızılı yönetim, çok iyi ilişkiler kurduğu Lyon'la görüşmelere başladı. Boumsong da Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ocak 2010 Güncelleme 09 Ocak 2010, 15:44
Cimbom’da son hedef Boumsong!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da stoper transferi için çalışmalara hız verildi... Teknik direktör Frank Rijkaard'ın ısrarla savunmaya takviye istemesine rağmen görüştüğü tüm futbolculardan olumsuz yanıt alan Sarı-Kırmızılı yönetim rotasını Fransa'ya çevirdi. Galatasaray'ın Lyon'da forma giyen Jean Alan Boumsong için görüşmelere başladığı öğrenildi. Transfer pazarlıklarını Haldun Üstünel'in yürüttüğü belirlendi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LİG'İN GURBETÇİ FUTBOLCULARI


SÜPER LİG'DE GELENLER-GİDENLER

LYON 4 MİLYON EURO İSTİYOR
Son iki yılda Lyon'dan Baros ve Keita'yı transfer eden ve Fransız kulübüyle çok iyi ilişkiler kuran Üstünel'in bizzat Başkan Aulas ile görüştüğü ifade edildi. Lyon'un 30 yaşındaki Fransız milli oyuncu için 4 milyon Euro bonservisi istediği, Galatasaray'ın ise 2.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Pazarlıkların hafta sonuna kadar sürmesi bekleniyor.

ÖNEMLİ TAKIMLARDA OYNADI
Bu sezon Lyon'da istediği forma şansını bulamayan ve ayrılmayı düşünen Boumsong'un da Galatasaray'a sıcak baktığı gelen haberber arasında... Kariyerine Le Havre'de başlayan Boumsong, Lyon'dan önce sırasıyla Auxerre, Rangers, Newcastle United ve Juventus formalarını da giydi. Tecrübeli stoper, 27 kez de Fransa Milli Takımı'nda görev yaptı.

ŞU AN TEK DERDİM FUTBOL
Sarı-kırmızılılar'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, kulübüyle sezon sonuna kadar sözleşmesi olduğunu belirterek, "Şu anda ilgilenmek istediğim tek konu futbol. Diğer her şeyi sezon sonu yönetim ve menajerim konuşur" dedi. Kewell, Atletico Madrid maçı için, "Heyecan verici olacak" dedi.

İKİNCİ YARI FARKLI OLACAK!
Sarı-kırmızılı takımın etkili isimlerinden Hakan Balta ve Shabani Nonda, Özdilek Park Alışveriş Merkezi'nde GS Mobile hattı alan taraftarlara imza dağıttı. Sezonun ilk yarısında formsuz olduğunu belirten Hakan Balta, "Yoğun maç trafiği beni yordu. İkinci yarı sıfırdan başlayacağım" dedi. Nonda ise, "Forma şansı buldukça ağları havalandıracağım" ifadelerini kullandı.

EN PAHALI BONSERVİS BEDELLERİ

GALATASARAY'IN UNUTULMAZ FORMALARI

GALATASARAY'IN UNUTULMAZ FUTBOLCULARI