Kurtlar'ın sessizliği

Milyonlar, önceki akşam atv'ye kilitlendi. Kurtlar Vadisi Pusu izlemek için ev ve kafelerden çıkmayan vatandaş, sokakları sessizliğe gömdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2012 Güncelleme 29 Eylül 2012, 00:00
Kurtlar’ın sessizliği

İÇİNDEKİLER

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, önceki akşam yine milyonları atv'ye kilitledi. Dizinin başlama saati 20.00'de ekran karşısındaki yerlerini alan Vadi hayranları, Kurtlar Vadisi Pusu bitene kadar nefeslerini tuttu.

Cevizlibağ, Merter ve Etiler'de Vadi yayındayken çekilen kareler de; ilginin büyüklüğünü gözler önüne serdi. Milyonlar Kurtlar Vadisi Pusu seyredince sokaklar bomboş kaldı.

SAAT:20.30 ETiLER
Haftanın diğer günlerinde akşam saatlerinde dolup taşan Etiler'deki bu cadde; önceki akşam sessizliğe bürünmüştü.

SAAT:21.00 MERTER
Bu kahvehane gibi; Türkiye'nin birçok yerindeki kafelerde erkekler bir araya gelip Kurtlar Vadisi keyfi yaptı. Herkesin evine kapandığı Perşembe akşamı, sokaklar boşaldı.

POLAT'IN YENİ EKİBİ!
Önceki kşamki bölümde; Polat Alemdar İhtiyarlar Heyeti'nin kurduğu KGT örgüt elemanlarıyla ilk kez buluştu. İlk operasyonlarını yapan ekip; Polat konusunda 2'ye bölündü. Bu arada Polat; Suriye için yaptığı planlarına hız verdi.

* Kurtlar Vadisi Pusu, son bölümüyle; tüm kişilerde 12.18 izlenme oranı ve 35.72 izlenme payına; AB Sosyal Statü'de de yüzde 10.69 izlenme oranı ve 31.05 izlenme payına ulaştı. Dizi; yine reyting zirvesindeydi.