Son günlerde konuyla ilgili kamu spotları geliyor ekrana, ama bu denli büyük bir tehlike karşısında yetmez.
Uyuşturucu sorunu büyük, yapılan kampanyalar ise yetersiz. Sizce de ülke çapında seferberlik zamanı değil midir? Rumuz; El ele
S.U. CEVAP; İşin uzmanları ikiye ayrılmış durumda.
Bir bölümü 'uyuşturucu konusunda yazılan her satırın, yapılan her uyarının, gençlere maddeyi hatırlattığı ve uyuşturucu alma isteği yarattığını' iddia ediyor.
Sizin ve benim gibilerse, 'Bu güne kadar konuya öcü muamelesi yaptık da ne oldu' diye düşünenler.
DESTEKLİYORUM...
Ayrıca madde bağımlısına, alışkanlığını hatırlatmaya gerek yok, zaten aklından hiç çıkmıyor. O yüzden yurt çapında bir kampanyayı ben de yürekten destekliyorum.
Gençlerimiz solmasın. Sinsi sinsi vücudu bitiren bu kötü alışkanlığa karşı elele verelim.
ARABESK HASTASI!
Erkek arkadaşımla hem yaş farkımız var hem de kültür olarak pek uyumlu değiliz.
Ben, bildiğiniz şehir kızıyım, ama o biraz arabesk takılıyor. Maço tavırları önceleri hoşuma gidiyordu sonra sinirimi bozmaya başladı. Sevdiği hatta hastası olduğuarabesk müzik bile beni dehşete düşürüyor artık. Ama bu sebeple de insan sevdiği adamı terk eder mi? Rumuz; Uyumsuz
S.U. CEVAP; Bence terk eder. Çünkü erkek arkadaşınızın dinlediği müzik türü aslında onun dünyayı algılayış biçimini de etkiler. Beyefendinin sizin kaleminiz olmadığı ortada. İleride siz onu küçümsersiniz, o sizi ukala ve kendini beğenmişlikle suçlar ve çok daha büyük sorunlar yaşanır. Bu nedenle siz de kendi tarzınıza uygun biriyle daha mutlu olursunuz.