CANLI YAYIN
İLKER YAĞCIOĞLU
İLKER YAĞCIOĞLU

Kalpleriyle kazandılar

Eklenme Tarihi 25 Şubat 2013
Bu sezon bir çok kez şahit olduğumuz senaryo ile başladı maç.
F.Bahçe ceza sahasına gelen ilk top yine gol oldu ve Sarı-Lacivertliler yine maça mağlup başladı. Daha taraftarlar yerine oturmadan gelen bu gol oyunun bütün stratejisini değiştirdi.
Kasımpaşa kapandı, Fenerbahçe de maçı çevirmek için sürekli hücum etti. Dün akşamki Fenerbahçe, daha önceki maçlara nazaran daha farklıydı. Sahadaki hiçbir oyuncu kaybetmeyi bir dakika olsun düşünmedi.
Hiç biri yenilgiyi kabullenmedi.
Maçın son düdügüne kadar adelelerinin tükendiği yerde sahaya kalplerini koyarak maçı kazanmayı başardılar.

%70'E %30 TOPA SAHİP OLMA
Maç sonunda futbolcuların orta saha yuvarlağının yanında takım halinde kümelenmeleri ve birbirlerini tebrik etmeleri önümüzdeki haftalar adına çok büyük ipuçları veriyordu. Gecenin belki de en güzel görüntüsüydü. Gelelim sahanın içine. Maçın başında geriye düştükten sonra Fenerbahçe çok doğru birşey yaptı. Kasımpaşa'nın ayağında top tutmasına ve nefes almasına izin dahi vermeden maçın neredeyse tamamını rakip ceza alanının önünde oynadı. Topla oynama oranları bir ara %70'e %30 F.Bahçe lehineydi.
Öyle oynayınca da eninde sonunda rakibi hataya zorlarsınız ve maçı kazanacak golleri bulursunuz.Özellikle Gökhan Gönül, inanılmaz bir maç oynadı.
Keza Emre, Kuyt, Webo ve sonradan giren Sow'un hırsı ve çabaları görülmeye değerdi. Uzun süredir ilk kez forma giyen ve etkili olamasa da Stoch'un dahi son zamanlardaki en hırslı maçını oynadığını söyleyebiliriz. 3 Şubat'tan bugüne 6. resmi maçını oynayan F.Bahçe, Sivas kazası hariç Şubat ayını başarılı tamamladı. her zaman söylediğim gibi sezon sonuna kadar bu yarışın içinde olacağını herkese bir kez daha gösterdi.

Maçın en iyisi
Gökhan Gönül müthiş bir dinamizm koydu. Maç boyunca çok iyi oynadı.

Maçın en kötüsü
Kasımpaşa'da Ernst eski günlerinden çok uzak görüntü çizdi. Çok vasattı.