CANLI YAYIN
İLKER YAĞCIOĞLU
İLKER YAĞCIOĞLU

Vazgeçme Hiddink

Eklenme Tarihi 18 Kasım 2010
Dün akşam izlediğim milli takım Hiddink göreve geldiği günden beri gördüğüm en iyi milli takımdı. Açıkçası dünya ikincisi Hollanda'ya karşı gençleştirilmiş bir takımla sahaya çıkacağını açıkladığı zaman ürkmüştüm. Böyle bir operasyonun daha zayıf bir rakibe karşı yapılmasının daha doğru olacağını düşünmüştüm. Ama dün akşam sahada görev yapan milli futbolcularımız son derece başarılı bir maç çıkardılar. Ne rakibin adından ürktüler ne de maçın deplasmanda oynanmasından dolayı çekindiler.

HOLLANDA'DAN İYİYDİK!
Son derece tempolu, rakibe çok fazla pozisyon vermeden ve kazandıkları toplarla da hiç korkmadan rakip kalede gol arayan bir milli takım vardı. Maçtaki gol pozisyonlarına baktığınızda Hollanda'nın en fazla 2 yada 3 tane pozisyonu var diyebiliriz. Ama, milli takımımız en az 5 tane gol pozisyonuna girdi. Fakat, bunları gole çeviremediler. Bu maçı izledikten sonra keşke Hiddink ilk geldiği günden itibaren şehir şehir dolaşıp oyuncuları izleseydi ve dün akşam göstermiş olduğu cesareti eleme maçlarının başında göstermiş olsaydı diye düşündüm. Çünkü, bizlerin Hiddink'ten beklediğimiz buydu. Ama, "Zararın neresinden dönülürse kardır" diye bir atasözümüz var.

CESARETLE DEVAM EDİLSİN
Belki grupta şansımız azaldı ama dün akşam sahada gördüğümüz milli takımla yarınlar için ümidimiz bir hayli arttı. Hollandalı hocanın bu anlayışı sürdükçe çok daha etkili bir milli takım izleyecek gibiyiz. Bu yüzden, "Vazgeçme Hiddink, bu cesaretle devam et!" diyorum.