Hazırlanış ve sonuç anlamında atılan mükemmel gol dışında oyunda gol pozisyonları üreten Trabzonspor'du. Bu yarıda göze çarpan ilk kez ilk 11'de forma şansı bulan Ömer Aysan ve orta sahada mücadele yönünden Selçuk ve Colman'dı. İkinci yarıda Serkan ile kazanılan golden sonra ise Trabzonspor'da oyunda tempo tamamen düştü. Kendi alanında oyunu kabul etmeye başladılar.
Selçuk ve Colman oyundan düştü. Önde ise ne Umut ne de Alanzinho top tutma becerisi gösteremedi. Trabzonspor karşısında Eskişehirspor daha fazla hücum girişimlerinde bulundu ve gol pozisyonları ürütmeye başladı. Yenilen golde hem savunma hem de Onur'un büyük hataları vardı.
Sonuçta alınan 3 puan Trabzonspor'un moral kondisyonunu yükselmesi açısından önemli. Şenol Güneş'i çok önemli işlerin beklediği düşüncesindeyim. Kısa vadede yapılması gereken Trabzonsporlu oyuncuların maddi konularda sorunlarını çözmek ve takıma yeniden bir güven ortamı yaratabilmektir.
SPOR TURU İÇİN TIKLAYIN
TÜRKİYE'NİN EN İYİ DEFANS OYUNCULARI!
TÜRKİYE'YE GELEN EN İYİ YABANCILAR!
SEKSİ SPORCULAR!
FUTBOL COŞKUSU!
İÇ ÇAMAŞIRI FUTBOL LİGİ!
MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ