Evren Turhan

EVREN TURHAN

Tarihi 17 Eylül 2017

Galatasaray şov yaptı

Galatasaray lig lideri olarak girdiği 5. haftada Kasımpaşa karşısında favoriydi. Martin Linnes'in yokluğunda Latovlevici 11'de maça başladı. Galatasaray, Kasımpaşa maçına taraftarını da arkasına alarak önde baskıyla başladı. Tolga ve Rodrigues'le net posizyonlar buldu. Mariano tarafını çok iyi kullandı Galatasaray.
Kenarları iyi kullanan Galatasaray ilk bölüm de çok etkiliydi.
Kasımpaşa sadece kendi sahasında bekleyip Eduok ve Trezeguet'le kontra atakla gol bulmaya çalıştı..
Galatasaray ilk yarıda gol için herşeyi denedi. Ndiaye yine her bölgede vardı. Belhanda ara paslarıyla etkili oldu. Orta sahada dönen topların hepsini aldı. Bu baskı sonucu Bafetimbi Gomis'le de devre biterken golü buldu.

FEGHOULI'NİN FARKI
Aslan, ikinci yarıya biraz daha kontrollü başladı. Bu kez ataklar Latovlevici'nin kanadından geldi. Igor Tudor'un hamleleri maçın belirleyicisi olacaktı.
Fernando 2. yarı defansın bütün kademelerine girerek tecrübesini gösterdi.. 70. dakika Tolga-Feghouli değişikliği geldi. Sofiane Feghouli, kısa sürede kalitesini gösterdi..Galatasaray'ın 2. yarı biraz temposu düşsede, maçın hakimiydi ve Gomis yine sahneye çıktı... Galatasaray bir galibiyet daha hanesine yazmış oldu. Sarı-Kırmızılı taraftarlar da dün gece müthiş bir destek verdi.

MAÇIN EN İYİSİ GOMIS
Fransız yıldız dün gece yine müthiş oynadı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ EDUOK
Kasımpaşalı futbolcu dün gece çok top ezdi.