Evren Turhan

EVREN TURHAN

Tarihi 15 Mayıs 2017

Sneijder farkı

Sezon genelinde istikrarı bir türlü yakalayamayan Galatsaray dün de oyun için de dalgalanmalar yaşadı. İlk yarıda rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Cimbom, skor avantajını da eline geçirmişti.
Farkı artıracak pozisyonları da yakalayan Galatasaray, pozisyonları cömertçe harcayınca soyunma odasına konuk ekibin tek farklı üstünlüğü lie gildildi. İkinci yarıda canlanan Gaziantepspor, duran toptan eştlik sayısını bulunca maçta skora denge geldiği gibi ev sahibi oyuna da ortak oldu. İngiliz kulüplerinin takip ettiği Bruma, dün bunun da etkisiyle çok istekliydi. Bireysel yeteneklerini fazlasıyla kullanan Portekizli, son vuruşlardaki şanssızlığını kırmayı ise başaramadı.
Gaziantepspor'un kontra ataklarında kalesinde devleşen Muslera, takımını ayakta tutan isim oldu.

SNEIJDER KİLİDİ AÇTI
Son oynanan Kasımpaşa maçınında duraklamalarda harika bir gol atan Sneijder dünkü maçın da kilit ismi oldu. Frikikten attığı usta işi golle takımını öne geçiren Hollandalı 10 numara, alınan 3 puanda baş roldeydi.
Fenerbahçe ile puan farkını 2'ye indiren Sarı-Kırmızılılar kalan 3 haftada ezeli rakibini geçerse sezonun tek olumlu sonucunu elde edecektir.
Teknik direktör Igor Tudor'un dünkü kadro tercihleri de büyük oranda doğruydu. Hırvat teknik adam eğer kalan 3 maçtan 9 puan çıkarırsa takımdaki yerini sağlamlaştıracaktır.
Evinde Galatasaray'a mağlup olan Gaziantepspor ise bu sonucun ardından Süper Lig'de kalma umudunu mucizelere bırakmış oldu.

MAÇIN EN iYiSi SNEIJDER
Hollandalı oluncu takımına 3 puanı getirdi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ İLHAN PARLAK
Gaziantep'in tecrübeli ismi dün etkisizdi.