Antioksidan deposu kırmızı soğan, Coronavirüs’ü vücuttan söküp atıyor!

Coronavirüs'e karşı doğal ürünlere talep arttı. Fitoterapi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Serhat Koran, özellikle kırmızı soğanın virüse olan etkisine vurgu yaptı. "Kırmızı soğanın içinde kuersetin maddesi bulunuyor. Bu madde, virüsün çoğalmasını ve bir araya gelmesini, gruplar halinde çoğalmasını engelliyor. Yapılan çalışmalar virüsün belli bir bölgede, özellikle de akciğerde toplanmasını engellediğini gösterdi" açıklamasını yaptı.

Coronavirüs'e karşı doğal ürünlere talep arttı. Fitoterapi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Serhat Koran, özellikle kırmızı soğanın virüse olan etkisine vurgu yaptı. "Kırmızı soğanın içinde kuersetin maddesi bulunuyor. Bu madde, virüsün çoğalmasını ve bir araya gelmesini, gruplar halinde çoğalmasını engelliyor. Yapılan çalışmalar virüsün belli bir bölgede, özellikle de akciğerde toplanmasını engellediğini gösterdi" açıklamasını yaptı. Soğanın 4'e bölündükten sonra kaynatılmasını, bu suyun soğuduktan sonra her gün 2'şer bardak içilmesinin vücut direncini artırdığını vurguladı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.