TIMELINE

30 Haziran 2022
Gece yarısı feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Son dakika haberi! Karabük’te kavşakta 2 otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, aralarında Karabük Valisi Fuat Gürel’in oğlunun da olduğu 2 kişi yaralandı.
30 Haziran 2022
Milyoner'de bomba soru! İkinci Dünya Savaşı...
Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla atv ekranlarında izleyicisi ile buluşan fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümü ile yine milyonları ekranları başına kilitledi. Milyoner'in yayınlanan son bölümünde geceye İkinci Dünya Savaşı'nda ABD ve Japonya arasında olan çatışmaya yer verilen bir soru damgasını vurdu. Söz konusu soruda, "15 Ağustos 1943'te başlayan ve 8 gün süren bir operasyon sonucu Büyük Okyanus'a Kiska adlı küçük bir adayı ele geçiren ABD ve Kanada birlikleri 300'den fazla ölü ve yaralı vermişken adayı kaç Japon askeri savunmuştur?" ifadelerine yer verildi. Yarışmacıya yöneltilen bu sorunun cevabı ise duyanları hayrete düşürdü. İşte habere ilişkin tüm detaylar ve Kenan İmirzalıoğlu'nun Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünden kareler...
30 Haziran 2022
Kuzenler birbirine kurşun yağdırdı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde gece yarısı kuzenler arasında sebebi bilinmeyen bir kavga çıktı. Kavganın kısa sürede büyümesi ile beraber silah da çekilince 3 kişi yaralandı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
30 Haziran 2022
İpek bombayı patlattı! ‘Paylaşmanın zamanı geldi’
İçimizdeki Ateş'in Hale'si İpek Filiz Yazıcı bombayı patlattı! Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan, Demirhan Demircioğlu gibi isimlerin yer aldığı ATV'nin sevilen dizisi İçimizdeki Ateş'te Hale karakterini canlandıran İpek Filiz Yazıcı, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Tektaşıyla verdiği pozları "Mutluluğumuzu artık sizinle paylaşmanın zamanı geldi" notuyla paylaştı. Ünlü oyuncunun müstakbel eşinin kim olduğunu ilk kez görenlerse şaştı kaldı. İşte evlilik yolunda ilk adımı atan İpek Filiz Yazıcı'nın o paylaşımı...
30 Haziran 2022
Taraftarlara deplasman yasağı kalktı!
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yeni sezonda Rezerv Lig kurulmasına ve Süper Lig'de taraftarlara deplasman yasağının kaldırıldığını açıkladı. İşte karara ilişkin tüm detaylar...
30 Haziran 2022
Başkan Erdoğan akşam yemeğine katıldı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan NATO liderler zirvesi kapsamında İspanya'ya gitti. Dünkü görüşmelerin ardından bugün de çeşitli liderler ile ikili temaslar gerçekleştirdi. Bugünkü görüşmelerin ardından Erdoğan NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'nın ardından El Prado Müzesi'nde gerçekleştirilen Devlet ve Hükümet Başkanları düzeyinde Resmi Olmayan Transatlantik Akşam Yemeği'ne katıldı. Ortaya samimi görüntüler çıktı.
30 Haziran 2022
Barış Akarsu’nun biricik partneriydi! Son hali şaşırttı
2004 yılında profesyonel anlamda müzik yapmak için arkadaşlarının ısrarı üzerine atv'de yayımlanan Akademi Türkiye adlı yarışmaya katılan Barış Akarsu, birinci olmasının ardından ilk albümünün hazırlıklarına başladı. Yarışma sırasında Haluk Levent ve Deniz Arcak gibi birçok isimle düet yapan Akarsu, "Islak Islak" şarkısının yanı sıra, "Mavi", "Kimdir O", "Bir Kasaba Akşamı" ve "Amasra" gibi parçalarla müzik listelerini altüst etti. Türk Rock müziğinin efsanelerine adını yazdıran Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı 'Barış Akarsu Merhaba' filminin fragmanının yayınlanması üzerine de merhum sanatçı bir kez daha gündeme geldi. Barış Akarsu'yu İsmail Ege Şaşmaz'ın canlandırdığı filmin ilk fragmanının ardından Akarsu'nun Yalancı Yarim'deki partneri Merve Sevi de merak edildi. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Sevi'nin son hali çok konuşuldu.
29 Haziran 2022
Başkan Erdoğan, Nehammer ile bir araya geldi!
Madrid'deki NATO Liderler Zirvesi'ne katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ikili temaslar kapsamında görüşmeleri sürüyor. Erdoğan, Avusturya Başbakanı Karl Nehammer ile bir araya geldi.
29 Haziran 2022
Koronavirüste son durum! Veriler açıklandı
Sağlık Bakanlığı, 20-26 Haziran 2022 tarihlerini kapsayan haftalık koronavirüs verilerine duyurdu. Son bir haftada 26 bin 635 kişinin testi pozitif çıktı, 17 kişi hayatını kaybetti. İşte habere ilişkin tüm detaylar ve salgının seyrinde son durum...
29 Haziran 2022
Macron'dan Erdoğan paylaşımı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Madrid'de ikili temaslarına kapsamında çeşitli ülke liderleriyle biraraya geldi. Bu kapsamda Başkan Erdoğan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile de ikili temasta bulundu. Buluşmanın ardından Macron bir paylaşımda bulunarak 'Her zamankinden daha bağlıyız' mesajını paylaştı.