TIMELINE

27 Şubat 2021
ABD'de bir aşıya daha onay! Tarih belli oldu
Son dakika haberi! ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) uzmanlar paneli, Johnson&Johnson ilaç firması tarafından yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen aşının acil durum kullanımına yeşil ışık yaktı.
27 Şubat 2021
Akılalmaz olay! Oturduğu anda kanlar içinde kaldı
Tayland'da yaşanan olay pes artık dedirtti. Öyle ki, tuvaletini yapmak için klozete oturann 18 yaşındaki bir genç, ömür boyu unutamayacağı bir olay yaşadı. Klozete oturan 18 yaşındaki genç, birkaç dakika sonra büyük bir acı hissederek yerinden sıçradı. Klozete baktığında ise hayatının şokunu yaşadı. İşte, günün en çok konuşulan görüntüleri...
27 Şubat 2021
Manisa'da mucize kurtuluş!
Son dakika haberi! İzmir-İstanbul otoyolunda 3 otomobilin karıştığı kazada, biri ağır, 2 kişi yaralandı. Bir sürücü ise ikiye bölünen otomobilden burnu dahi kanamadan kurtuldu.
27 Şubat 2021
28 Şubat darbesine giden yol
Türk siyasi tarihinde "postmodern darbe" olarak kayıtlara geçen 28 Şubat 1997'deki MGK'nın üzerinden 24 yıl geçti. Türkiye, bin yıl sürecek denen 28 Şubat darbesini atlattı, ancak toplumun önemli bir kesimi için izleri halen tazeliğini koruyor. Sizi şimdi 1997 yılına götüreceğiz. Post modern darbe ile yaşananlar o yıla damgasını vurdu. Siyaset can çekişirken 28 yıl genel başkanlık koltuğunda oturan, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş de hayata gözlerini yumdu. İşte 28 Şubat darbesinin millete zulmü...
27 Şubat 2021
Kalpazanlara operasyon!
Son dakika haberi... Kocaeli merkezli 4 ilde sahte para operasyonu düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 17 şüpheliden 9'u tutuklandı. Yapılan operasyonda 1500 adet 100 liralık sahte banknot ele geçirilmişti.
27 Şubat 2021
Marsilya'nın yeni hocası belli oldu!
Fransa Ligue 1 ekibi Olympique Marsilya'da kulüp başkanı Jacques-Henri Eyraud görevden alındı, teknik direktörlüğe de Jorge Sampaoli getirildi. Fransız kulübünün ABD'li sahibi McCourt, başkanlık görevine de 34 yaşındaki Longoria'yı getirdi.
27 Şubat 2021
Biden Selman'ı rehin aldı!
Son dakika haberi... ABD Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili raporunu açıkladı. ABD istihbarat raporunda, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesini onaylayan kişinin Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman olduğu belirtildi. ABD basınında ise dikkat çeken bir haber yayınlandı. New York Times ve CNN'de yer alan haberlere göre Joe Biden’ın, Suudi Arabistan’ın Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ı, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti konusunda direkt olarak cezalandırmayacak. Haberde Biden’ın Beyaz Saray ile Krallık arasındaki 'iş birliğinin' bozulmasını istemediği ifade edildi.
27 Şubat 2021
"Saraç, Türk ve Arap alimler arasında bağlantı halkası..."
Eski Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Yusuf el-Karadavi, 19 Şubat'ta vefat eden Türkiye'nin önde gelen hadis alimlerinden Muhammed Emin Saraç'ın hayatı boyunca Türk ve Arap alimleri arasında bir bağlantı halkası olduğunu ifade etti. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Saraç'ın cenaze töreninde Kur'an-ı Kerim okumasını youmlayan Karadavi, "Bu, bir İslam ülkesi olan Türkiye'de ilmin ve alimlerin yerinin ne olduğunun delilidir. Türkiye, İslam ve Müslümanların davalarını savunan, mazlumların sığınağı haline geldi." dedi.
27 Şubat 2021
Akıncı 10. bölüm fragmanı yayınladı!
ATV'de yayınlanan, cuma akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi AKINCI, yine milyonları ekranları başına kilitledi. AKINCI'nın 9. bölümü nefesleri keserken 10. yeni bölüm fragmanı da geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanı "Nergis'ten uzak dur!" başlığıyla yayınlandı. İşte AKINCI'nın yeni bölüm fragmanı izle...
27 Şubat 2021
Erbakan'a Ayasofya Camii'nde Mevlid-i Şerif
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Ayasofya-i Kebir Camisi'nde kendisinin (Necmettin Erbakan) vefatının 10. yıl dönümünde bu Mevlid-i Şerif'i gerçekleştiriyoruz. Cenab-ı Allah'a sonsuz şükürler olsun." ifadelerini kullandı.