TIMELINE

26 Şubat 2021
BMGK'ya Rockefeller'dan flaş talep! Geri verin
Son dakika haberi! Nelson Rockefeller Jr, BM'ye ailesi tarafından ödünç verilen ve 36 yıldır Güvenlik Konseyi'nin girişindeki duvarda asılı olan eseri geri istedi. ''Guernica''nın duvar halısı versiyonu, 1985 yılından beri BM'de sergileniyordu.
26 Şubat 2021
Şaşırtan görüntü! Denizin ortasında tavuk
Denizin ortasında tencere içindeki pozuyla sosyal medyayı sallayan tavuk herkesi şaşırttı. Fransız gezgin Guirec Soudee, Monique adını verdiği tavuğu ile birlikte dünyayı gezerken, çektiği fotoğraflar gündem oldu.
26 Şubat 2021
Yine aynı yöntem! 1.5 kilo ele geçirildi
Son dakika haberi! Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Malatya- Elazığ karayolu üzerinde bulunan uygulama noktasında uyuşturucu tacirlerine geçir vermedi. Malatya'da, yolcu otobüsünde yağ bidonlarına gizlenmiş vaziyette, 1,5 kilo esrar ele geçirildi. Öte yandan FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalar ise aranan 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
26 Şubat 2021
İstanbul'da PKK'ya gece yarısı baskını
Son dakika haberi... İstanbul'da PKK'lı teröristlere yönelik gece baskını düzenlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında terör örgütü PKK/YPG'nin gençlik yapılanmasına üye olduğu iddia edilen çok sayıda şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
26 Şubat 2021
ABD'den Suriye'de hava saldırısı
Son dakika haberi... Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Irak'taki saldırılarla ilişkili olduğu gerekçesiyle Suriye'de İran destekli gruplara ait bir yere hava saldırısı düzenledi.
26 Şubat 2021
Son 16’ya kalan takımlar belli oldu
UEFA Avrupa Ligi’nde son 16’ya kalan takımlar oynanan müsabakaların ardından belirlendi. Arsenal, Molde, Villereal, Ajax, Rangers, Shaktar Donetsk, Granada, Dinamo Zagreb, Roma, Dynamo Kiev, Young Boys, Slavia Prag, Milan, Manchester United ve Olympiakos son 16 turuna yükselen takımlar oldu.
26 Şubat 2021
Ermenistan'da iki güç çarpışıyor
Güney Kafkasya'yı kim ya da kimler karıştırmak istiyor? Ermenistan'daki darbenin arkasında ABD mi Rusya mı var? Amaç ne? Yapılan bu darbenin Türkiye'ye ne gibi etkileri olur? Bölgeyi istikrarsızlığa sürükleyenleri asıl hedefi ne? Tüm bu sorulara Stratejist Prof. Dr. İlyas Topsakal A Haber canlı yayınında cevap verdi. "Ermenistan'da iki güç çarpışıyor" diyen Topsakal, bölgenin o yüzden istikrarsız alan olduğunu vurguladı.
26 Şubat 2021
ABD basınından bomba 'Kaşıkçı' iddiası
Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz ile yaptığı telefon görüşmesinde ikili ilişkileri ele aldı. İki lider, ortak çıkar ve endişe konularında birlikte çalışılması için mutabık kaldı. Öte yandan ABD istihbaratının bugün açıklaması beklenen raporunda, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın (MBS) onay verdiği bildirildi.
26 Şubat 2021
Yılmaz Vural teklifi reddetti
TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor'da teknik direktör Mesut Dilsöz dönemi sona erdi. Yılmaz Vural'a teklif götürdüklerini söyleyen Özbey, Vural'ın Süper Lig'de bulunan birkaç kulüpten haber beklediği için tekliflerine olumsuz yanıt verdiğini açıkladı.
26 Şubat 2021
Erivan'daki darbe girişiminin arkasında kim var?
Ermenistan ordusu, Başbakan Nikol Paşinyan ve hükümetin istifasını istedi. Paşinyan ise ülkede darbe girişimi olduğunu söyledi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından akıllara "Ermenistan’daki darbe girişiminin arkasında hangi ülkeler var?" sorusu geldi. Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, merak edilen konuları A Haber'de açıkladı...