TIMELINE

25 Ocak 2017
Trump'tan flaş Suriye kararı
ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'deki sivillere güvenli bölge oluşturulması için Pentagon ve Dışişleri Bakanlığı'na talimat verecek.
25 Ocak 2017
Trump'tan bir imza daha!
ABD Başkanı Donald Trump, başkanlık özel yetkisini kullanarak Meksika ile ABD sınırına duvar inşa edilmesini onayladı.
25 Ocak 2017
Ege Denizi'nde korkutan deprem
Ege'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
25 Ocak 2017
FETÖ-PKK-DEAŞ bağlantısı deşifre oldu
Terör örgütleri FETÖ, PKK ve DEAŞ arasındaki gizli ittifak A Haber ekranlarında yayınlanan "Söz Teması" programında masaya yatırıldı.
25 Ocak 2017
Bitlis'te terör örgütü PKK'ya ağır darbe
"Bitlis'te terör örgütü PKK'ya ağır darbe" haberi için lütfen tıklayın...
25 Ocak 2017
"1984" romanı ABD'de zirveye çıktı
Donald Trump'ın ABD başkanı olmasının ardından George Orwell'in "1984" romanı Amazon'da en çok satılan kitaplar listesinin zirvesine yerleşti
25 Ocak 2017
Livaneli'den başkanlık sistemine destek
Yeni anayasanın halkın önüne gitmemesi için her yolu deneyen ve 'rejim değişiyor' yaygarası koparan CHP yine suçüstü yakalandı. CHP eski İstanbul milletvekili, sanatçı Zülfü Livaneli'nin başkanlık sistemine destek verdiği ortaya çıktı.
25 Ocak 2017
FETÖ, İzmir'de hangi Başbakan ile görüştü?
AK Parti Milletvekili Reşat Petek, konuk olduğu "Söz Teması" programında FETÖ'nün elebaşısı Fethullah Gülen ve onun siyasi bağlantıları ile ilgili son derece önemli bilgiler verdi.
25 Ocak 2017
Rusya çalışmalara hız verdi
Rusya Federasyonu Ticaret Temsilcisi Aydar Gaşigullin, Rusya'nın Türkiye'ye uyguladığı yaş sebze kısıtlamasının kalkması için komisyonların çalışmalarına hız verdiğini belirtti.
25 Ocak 2017
FETÖ'nün mali kasası tutuklandı
Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen ve örgütün "Doğu Anadolu Bölgesi mali kasası" olduğu ileri sürülen Yusuf Öksüz tutuklandı.