TIMELINE

08 Ocak 2017
Trabzonspor, Güray Vural'ı Kayserispor'a verdi
Trabzonspor Kulübü, Güray Vural'ın transferi konusunda Kayserispor ile anlaşmaya vardığını borsaya bildirdi. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği,...
08 Ocak 2017
Garry Rodrigues İstanbul'a geldi
Galatasaray'ın Yunanistan Ligi takımlarından PAOK'tan transferini gerçekleştirdiği Garry Rodrigues İstanbul'a geldi. Atina'dan gelen Hollanda doğumlu 26 yaşındaki futbolcu, yarın sağlık kontrölünün ardından...
08 Ocak 2017
Yıldırım: Sincar için gereğini yaparız
Başbakan Yıldırım Irak ziyareti sonrası iki ülke arasında alınan kararlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Sincar bölgesinde PKK'nın konuşlanması, Türkiye'nin milli güvenlik meselesidir. Bu meseleyi de enine boyuna konuştuk. Ya Irak ve Peşmerge güçleri buradan PKK'lıları çıkaracak ya da Türkiye olmazsa gereğini yapacak" dedi.
08 Ocak 2017
Kılıçdaroğlu yine HDP çizgisinde
"Kılıçdaroğlu yine HDP çizgisinde" haberi için lütfen tıklayın...
08 Ocak 2017
Mehmetçik'ten Suriyeli minik çocuğa sürpriz!
"Mehmetçik'ten Suriyeli minik çocuğa sürpriz!" haberi için lütfen tıklayın...
08 Ocak 2017
İran'ın eski cumhurbaşkanı Rafsancani hayatını kaybetti
İran eski cumhurbaşkanlarından Rafsancani hayatını kaybetti.
08 Ocak 2017
Sarıkamış şehitleri Beylikdüzü'nde anıldı
Birliğimize ve dirliğimize göz diken devletlere karşı vatanı müdafaa uğruna kara kış demeden yollara düşen Sarıkamış şehitleri, Beylikdüzü Kamkamaklığı ve Beylikdüzü KAI’nin (Kars-Ardahan-Iğdır Derneği) düzenlediği anma töreninde dualarla, saygıyla, minnetle ve şükranla anıldı.
08 Ocak 2017
Helikopterler peş peşe havalandı!
Şırnak'ın Küpeli Dağı’nda kış üslenmesindeki PKK’lı teröristlerin imhası için 4 Ocak’ta başlatılan hava destekli operasyon ve bölgeye sevkıyat devam ediyor.
08 Ocak 2017
Kalleşlik tüneli ortaya çıktı
Mardin'in Nusaybin ilçesinde istihbarat bilgilerini değerlendiren ekipler bölücü terör örgütü PKK'ya ait bir tünel buldu. Tünelden çok sayıda uzun namlulu silah ve mühimmat çıkarıldı.
08 Ocak 2017
Çin'den ABD'ye sert mesaj
ABD basınının Pekin'i iki oteli casus merkezi olarak kullanmakla suçlamasına yanıt veren Çin Savunma Bakanlığı, Washington'ı kendi yürüttüğü küresel casusluk faaliyetlerini açıklamaya davet etti.