TIMELINE

04 Ocak 2017
New York'ta tren kazası: 103 yaralı
ABD'nin New York kentinde, Long Island-Brooklyn semtleri arasında sefer yapan yolcu treni, Brooklyn Atlantic Terminal’inde bariyerlere çarptı. Paniğe yol açan kazada 103 kişi hafif yaralandı.
04 Ocak 2017
ABD'li general: DEAŞ'ı biz kurduk
"ABD'li general: DEAŞ'ı biz kurduk" haberi için lütfen tıklayın...
04 Ocak 2017
Teröristbaşı Feto'dan ByLock mesajı
FETÖ itirafçısı polis memuru 17-25 Aralık'tan sonra Fetullah Gülen'in ByLock'tan 'Üzerimize çok güçlü geliyorlar, sarsılacağız ama yıkılmayacağız' yönünde mesaj gönderdiğini itiraf etti.
04 Ocak 2017
Hollanda'da 'Reina katliamcısı' operasyonu!
Hollanda'da bir alışveriş merkezinde, İstanbul'daki terör saldırısının failinin görüldüğü iddiası, hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.
04 Ocak 2017
İşte teröristin Konya'da kaldığı hücre evi!
"İşte teröristin Konya'da kaldığı hücre evi!" haberi için lütfen tıklayın...
04 Ocak 2017
Esrarengiz "Yusuf Hoca" kim?
İstanbul'da yılbaşı gecesi ünlü gece kulübü Reina'da katliam yapan DEAŞ'lı teröristin, Konya Şehirlerarası Terminalde yabancı uyruklu bir kişiyle buluşup bilet aldığı ortaya çıktı. Teröristin, bilet aldığı ve 'Yusuf Hoca' kod adlı DEAŞ'lı ile teröristle İstanbul'a gittiği ileri sürüldü.
04 Ocak 2017
Afrin'de terör örgütü PYD zulmü!
Suriye'nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesinde sanayi bölgesi çalışanlarının, terör örgütü PYD'nin bölgedeki gençleri kendi saflarında savaştırmak için alıkoymasını protesto ederek greve başladığı bildirildi.
04 Ocak 2017
Rohingya'nın Aylan Kürdi'si yürekleri yaktı!
Henüz 16 aylık olan Rohingyalı Muhammed bebek, umuda yolculukta hayatını kaybetti. Muhammed'in bu fotoğrafı, insanlık için utancın simgesi oldu...
04 Ocak 2017
Galatasaray resmen açıkladı!
Galatasaray, yollarını ayırdığı tecrübeli futbolcu Hamit Altıntop'a 825 bin avro fesih bedeli ödeyecek.
04 Ocak 2017
İngiltere'den Türkiye'ye destek açıklaması
İngiltere'nin BM Daimi Temsilcisi Rycroft: "Hem Türkiye içinde hem de bölgede terörle mücadelede Türk dostlarımız ve müttefiklerimizle çalışmaya devam edeceğiz"