TIMELINE

31 Ocak 2017
MGK'dan dünyaya net mesaj
2017 yılının ilk Milli Güvenlik Kurulu sonrasında yapılan açıklamada, "Ülkemizin karşı karşıya bulunduğu asimetrik saldırılara karşı, yurt içinde ve yurt dışında gereken her türlü tedbirin alınması konusundaki kararlılığımız teyit edilmiştir." denildi.
31 Ocak 2017
ABD'de 5 yaşındaki çocuğa kelepçe takıldı
Virginia'daki uluslararası havalimanında Amerikan ve İran vatandaşlığı bulunan 5 yaşında bir çocuğa ve aile üyelerine kelepçe takıldı
31 Ocak 2017
Barış görüşmeleri 20 Şubat'a ertelendi
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Cenevre'de 8 Şubat'ta yapılması planlanan barış görüşmelerinin 20 Şubat'a ertelendiğini açıkladı.
31 Ocak 2017
Drogba'dan Galatasaray açıklaması
Galatasaray'ın eski futbolcusu Didier Drogba, sarı-kırmızılı kulübün yönetimiyle herhangi bir görüşme yapmadığını ve onlardan bir talepte bulunmadığını belirtti.
31 Ocak 2017
Cezaevine bombalı saldırı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde cezaevine atılan el yapımı patlayıcı büyük bir gürültüyle patladı.
31 Ocak 2017
İngiliz bakandan FETÖ açıklaması
İngiltere Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve ABD'den Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan, 15 Temmuz darbe girişiminden Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sorumlu olduğuna inandığını belirterek, "Devletin içine yerleşen bu örgüt 15 Temmuz'da Türkiye'deki demokratik yapıyı devirmeye çalıştı" dedi.
31 Ocak 2017
Reina saldırısıyla ilgili yeni gelişme
Reina saldırısı soruşturmasında mahkemeye sevk edilen 14 kişiden 9'u tutuklandı.
31 Ocak 2017
HDP'li Kürkçü'ye tokat gibi cevap
Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye'yi karalamaya çalışan HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü'ye, AK Parti'li Celalettin Güvenç tokat gibi yanıt verdi...
31 Ocak 2017
Hamit Altıntop'un yeni takımı belli oldu
Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Darmstadt 98, Galatasaray ile yollarını ayıran Hamit Altıntop'u transfer ettiğini açıkladı.
31 Ocak 2017
AB'yi Trump korkusu sardı!
Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Rusya, Çin ve ABD yönetimlerinin Avrupa Birliği’nin karşısında bulunan en büyük zorluklar olduğunu söyledi ve Trump konusunda AB ülkelerini uyardı.