MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 4 Şubat 2022 | Müzeyyen Yöndem ve 4 yaşındaki oğlu Vefa'ya ne oldu?

4 yaşındaki oğlu ile birlikte aç ve sususz kalan bir anne! Yanıt arayan yardım çağrısı! Müzeyyen Yöndem ve 4 yaşındaki oğlu Vefa'ya ne oldu? Antalya'da yaşayan İsmail Çırakkoca yıllardır süren dolandırılma mücadelesine çare aramak için Müge Anlı'ya geldi. İnanç sömürüsüne 2 milyon lira kaptırdı! Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı canlı yayınında!

Giriş Tarihi 04 Şubat 2022, 16:27 Güncelleme 04 Şubat 2022, 16:27
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 4 Şubat 2022 | Müzeyyen Yöndem ve 4 yaşındaki oğlu Vefa’ya ne oldu?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayın izle... Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Müge Anlı Atv canlı yayınını haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI YOUTUBE İZLE - TIKLA

4 yaşındaki oğlu ile birlikte aç ve sususz kalan bir anne! Yanıt arayan yardım çağrısı! Müzeyyen Yöndem ve 4 yaşındaki oğluna ne oldu?

Antalya'da yaşayan İsmail Çırakkoca yıllardır süren dolandırılma mücadelesine çare aramak için Müge Anlı'ya geldi. İnanç sömürüsüne 2 milyon lira kaptırdı!

13 yıldır izine rastlanmayan anne - oğulun kaybında cinayet şüphesi! Tehdit mi ediliyor, yaşananlar örtbas mı ediliyor? Müzeyyen Yöndem ve 4 yaşındaki oğlunun şüpheli kaybı!

Ev, araba, arsa! Elde avuçta ne varsa sattı! 14 yılda milyonlarca lira kaptırdı! 61 yaşındaki İsmail Çırakkoca'nın ailesnin dağılma hikayesi!

Ailesini en son görüntülü aradı, yıllar geçti haber alan olmadı! Şiddet iddiaları! 42 yaşındaki Sevil Ateş'e ne oldu?

En küçük çocuğuyla evinden ayrıldı aşadıklarına dair hiçbir ize rastlanmadı! Birbirleriyle bağlantılı isimler, çelişkili açıklamalar, şaşırtan tavırlar, beklenen cevap! Müzeyyen Yöndem ve 4 yaşındaki oğlu Vefa nerede?

Türkiye'nin gündemine oturan kardeşler! Bağ evinde infaz kararı! Susmaya yemin ettiler! Parçaları kendi bahçelerine gömdüler! Mahkeme ne karar verdi! Mehmet Muharrem Elbay cinayetinin son duruşmasında yaşananlar Müge Anlı canlı yayınında!