MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 19 Kasım 2021 | Son dakika: Neslihan Kaya'nın katili yakalandı

Müge Anlı canlı yayınında bugün... Radyocu Mehmet Karahan cinayeti! Zeytinliğe mi gömdüler? Şoke eden iddia! DJ Gezgin'in ölümü ile ilgili önemli gelişme Atv canlı yayınında! Öldürüldü, boş bir araziye atıldı! Olayın seyrini değiştiren görüntüler, tanıklar, detaylar! Neslihan Kaya'nın katili kim? Bağ evindeki pusu! Av tüfeğiyle vurdular! Kıskançlık mı intikam mı? İddiaların odağındaki isimler! Çiftçi Hüseyin cinayeti Müge Anlı'da! Yörük kızı Müslüme bulundu mu? Umutlar tükeniyor, aramalar sürüyor. Kaçırıldı mı, kaza kurbanı mı? 2.5 yaşındak Mslüme'nin kaybında 10. gün! Şen kardeşler cinayeti! Vahşetin tek tanığı! Dehşet evinde ne yaşandı, kimden şüphelendi? Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde.

Giriş Tarihi 19 Kasım 2021, 12:49 Güncelleme 19 Kasım 2021, 12:50
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 19 Kasım 2021 | Son dakika: Neslihan Kaya’nın katili yakalandı

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayın izle... Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Müge Anlı Atv canlı yayınını haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI İLE TATLI SERT YOUTUBE İZLE - TIKLA

Öldürüldü, boş bir araziye atıldı! Olayın seyrini değiştiren görüntüler, tanıklar, detaylar!

Neslihan Kaya'nın katili kim?

Radyocu Mehmet Karahan cinayeti! Zeytinliğe mi gömdüler? Şoke eden iddia! DJ Gezgin'in ölümü ile ilgili önemli gelişme Atv canlı yayınında!

Bağ evindeki pusu! Av tüfeğiyle vurdular! Kıskançlık mı intikam mı? İddiaların odağındaki isimler! Çiftçi Hüseyin cinayeti Müge Anlı'da!

Yörük kızı Müslüme bulundu mu? Umutlar tükeniyor, aramalar sürüyor. Kaçırıldı mı, kaza kurbanı mı? 2.5 yaşındak Mslüme'nin kaybında 10. gün!

Şen kardeşler cinayeti! Vahşetin tek tanığı! Dehşet evinde ne yaşandı, kimden şüphelendi?

Bağ evinde pusu! Arkadaşları korktu kurşunlaırın hedefi oldu! Kan donduran suçlama kafa karıştıran iddia! İntikam mı kıskançlık mı? İzmirli çiftçiyi bağ evinde kim, neden öldürdü?

Küçük Yörük kızına ne oldu? Aramalar sürüyor, umutlar tükeniyor. Şüpheler, ihtimaller, görgü tanıkları, soru işaretleri. 2.5 yaşındaki Müslüme'yi arama çalışmaları...

Neslihan Kaya'nın cesedi boş bir arazide bulundu, gözyaşları ile uğurlandı! Yüerek burkan görüntüler, bir ablanın pişmanlığı... Neslihan Kaya'nın son yolculuğu Müge Anlı canlı yayınında.

Küçük kardeşini kıskandı annesine not bıraktı ve kayıplara karıştı! 15 yaşındaki kayıp çocukla ilgili sıcak gelişme Atv canlı yayınında!

Abdurrahman Aysu cinayeti! Ailesi ile tartışıp ortadan kayboldu, günler sonra dere kenarında bulundu! Uygunsuz fotoğraflar, aile içinde anlaşmazlıklar! Utanç mı intikam mı? Abruhhaman Aysu'yu kim neden öldürdü?

Müslüme'nin kaybında 8. gün! Dağ taş didik didik ediliyor, endişeler artıyor! Çadırın yakınındaki kan izi! O gün kim, neredeydi? 2.5 yaşındaki Yörük kızına ne oldu?

Gaziantep'te katledilen bir kadın, defalarca bıçaklandı, öldürülüp boş araziye atıldı! Geriye kalan 2 küçük çocuk, acı ve gözyaşı...

Neslihan Kaya'nın katili kim?

Kayıplara karışan eski muhtar, şüpheye düşüren silah sesi! Köye neden gitti, nasıl kayboldu? Husumet, şiddet, cinayet! 3 çocuk babası Muhammed Bahçeci olayında son durum...

2.5 yaşındaki yörük kızına ne oldu? Ekipler, gönüllüler, uçaklar, köpekler, artan endişe, korkutan şüphe! Minik Müslüme nerede?

Radyocu nereye gömüldü? Ormanlık alan, bağ evi, zeytinlik... Kime ne anlattı? Gömüldüğü yeri mi işaret ediyor hedef mi saptırıyor?

Neslihan Batur'un acı sonu! "Çok seviyorum" diyen sevgilisi reddedilince öldürdü!

İtiraf edip her şeyi anlatan katil neler söyledi? Neslihan Batur cinayetinde yeni gelişmeler!

Kayıplara karışan eski muhtar, şüpheye düşüren silah sesi! Köye neden gitti nasıl kayboldu? Husumet, şiddet cinayet! 3 çocuk babası Muhammed Bahçeci'ye ne oldu?

Radyo sahibini nereye gömdüler? Şüpheli abla kime ne anlattı? Yeni iddialar, farklı yerler,ormana mı zeytinliğe mi üzüm bağına mı? Mehemt Karahan cinayetinde son durum!