Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 19 Mart 2021 Cuma | ATV linki YOUTUBE Gazoz içirdi, evi üstüne yaptırdı! Hasan Basri'den şok iddia

Esra Erol'da Atv canlı yayınında bugün, (19 Mart 2021 Cuma) neler yaşandı? Muhabbet kuşunu öldüren, doğalgazı açıp giden, ve perdelerle konuşan Salih’in karısı Keziban geliyor! "Hicaz, bana içirdiği gazozla evi üstüne yapmama ikna etti" diyen Hasan Basri amca kendisini dolandırdığını iddia ettiği Hicaz Şam ile karşı karşıya gelecek! Türkiye bu skandal görüntüleri konuşuyor! sevgilisi saadet için partiler düzenledi! adını boğaz köprüsüne yazdı! Serpil'in kocası Burhan stüdyoya gelecek mi? Büyük yüzleşme! "Cips almaya gidiyorum" diye evden çıktı, 6 Mart'tan beri kimse hiçbir haber alamadı! Kayıp Melike'nin annesinin büyük isyanı! Kocası Hayati, Sultan'la yaşamaya başladı o da yetmedi, Sultan'dan bir çocuk dünyaya getirdi! Zehra Hanım'ın feryadı! Hepsi ve daha fazlası Esra Erol'da son bölümde.

Giriş Tarihi 15 Mart 2021, 17:18 Güncelleme 19 Mart 2021, 18:55
Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 19 Mart 2021 Cuma | ATV linki YOUTUBE Gazoz içirdi, evi üstüne yaptırdı! Hasan Basri’den şok iddia

İÇİNDEKİLER

Esra Erol bugün (19 Mart 2021) neler oluyor? Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri Atv ekranlarına taşımaya devam ediyor. Tecrübeli sunucunun programında yaşanan olaylar herkesi çok şaşırtıyor. Bugün yüzleşme, yıllar sonra gerçekleşen hayaller, mutluluk gözyaşları ekranlarda yer alıyor.

ATV CANLI YAYIN ESRA EROL SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE - TIKLA

Muhabbet kuşunu öldüren, doğalgazı açıp giden, ve perdelerle konuşan Salih'in karısı Keziban geliyor!


"Hicaz, bana içirdiği gazozla evi üstüne yapmama ikna etti" diyen Hasan Basri amca kendisini dolandırdığını iddia ettiği Hicaz Şam ile karşı karşıya gelecek!


Türkiye bu skandal görüntüleri konuşuyor! Sevgilisi saadet için partiler düzenledi! adını boğaz köprüsüne yazdı! Serpil'in kocası Burhan stüdyoya gelecek mi? Büyük yüzleşme!


"Cips almaya gidiyorum" diye evden çıktı, 6 Mart'tan beri kimse hiçbir haber alamadı! Kayıp Melike'nin annesinin büyük isyanı!


Kocası Hayati, Sultan'la yaşamaya başladı o da yetmedi, Sultan'dan bir çocuk dünyaya getirdi! Zehra Hanım'ın feryadı!

Serpil çocuklarıyla yiyecek ekmek bulamazken, kocası Burhan sevgilisi Saadet'in adını Boğaz Köprüsü'ne yazdırdı! Kocası Burhan iddialara ne cevap verecek?


Karısı çok ötüyor diye muhabbet kuşunu öldürdü! Herkes uyurken doğalgazı açıp evden gitti! Salih Bey'in şok iddiaları!


Kocası Eyüp'ün ihanetiyle yıkılma noktasına gelen bir yuva, yaşadıklarına isyan eden bir kadın! Şirin Hanım'ın isyanı!


19 yaşındaki torunu Nurcan, internette oyundan tanıştığı biriyle kaçtı! Babaannesinin gözyaşları içinde feryadı ve büyük şüphesi!


"Evleneceğim" dedi evinden oldu! 65 yaşındaki Hasan Basri'nin başına gelenlere inanamayacaksınız! Hicaz Hanım'la ilgili Basri'den herkesi şok edecek büyük iddia!

Cinayet iddialarıyla ilgili son noktayı Esra Erol koyacak! Kibar'ın kocası Ahmet'i kim öldürdü? Kibar'ın kocası Ahmet'i kim öldürdü?

O isim konuşacak, 16 yıllık sır perdesi aralanacak! Bu itirafla ortalık karışacak!

Neden öfkelendiler? Herkesten sakladıkları bir sır mı var? Kibar ve çocukları Esra Erol'u tehdit etmeye devam ediyor!


O ilk kez konuşacak! Kocası Hakkı'yla ilgili Ayşe'den şok itiraf! Son sözü Hakkı'nın karısı Ayşe söyleyecek!


Leyla'nın yanındaki o kız kim, yanlarında başka kim var? Nerede yaşıyorlar? Leyla tüm gerçekleri canlı yayında anlatacak!


Ekim ayından beri kayıp olan Leyla'nın annesinin herkesi şok edecek anları! Canlı yayın bitti, olanlar oldu!

Bu görüntüler çok konuşulacak! Kızı Elif 23 Şubat'ta görüntülerde ortaya çıkan adamla mı kaçtı? Herkesi şok edecek o anlar!

Hafta sonu Kars'ta neler yaşandı? Yeni şahitler konuşacak, herkes şok olacak! O çadırdan canlı yayın! Son dakika! Kibar ve çocuklarından Esra Erol'a şok tehdit!

Atv ekranlarında yayınlanan ve ilginç olayları gündeme taşıyan program Esra Erol'da canlı yayınında evlilik dolandırıcılığı olayının ardından 16 yıl önce işlenen bir cinayet olayı çıktı. Halil İbrahim Bey'in programa katılarak, birkaç ay önce evlendiği Kibar Ünvar isimli kadının 85 bin lira parasını alıp kayıplara karıştığını söylemesi ile başlayan olaylar zincirinde, 16 yıl önce Kibar Hanım'ın eşinin şüpheli şekilde hayatını kaybettiğinin ortaya çıkması işleri karıştırdı.

KİBAR ÜNVAR KATİL Mİ?

Kibar Ünvar katil mi sorusunun yanıtı gündemine oturdu.

Kibar Ünvar hakkında gündeme gelen iddiaları yalanlasa da bütün oklar kendisini gösteriyor. Diğer yandan Esra Erol'da canlı yayınında Esra Erol'un cinayetle suçlanan Kibar Ünvar'ın çocukları tarafından tehdit edildiği ortaya çıktı.

Hakkı "Karım Ayşe'yi boşamam Hanım benim sevgilim" dedi! Hanım şimdi ne yapacak? Evdeki fırını aldı, Hakkı'ya kaçtı!


Çocuklarını, kocasını bıraktı! 3 yıl önce "Hastaneye gidiyorum" diye evden çıktı, ortadan kayboldu! 3 yıldır hiçbir haber alınamayan Semahat'ın ailesinin feryadı!