Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 12 Mart 2021 Cuma| ATV linki YOUTUBE Yakup'tan olay sözler! Kibar kocası Ahmet'i öldürdü mü?

Esra Erol'da Atv canlı yayınında bugün, (12 Mart 2021 Cuma) neler yaşandı? Ahmet'in öldürüldüğü Iğdır'daki o çadırdan canlı yayın! Kocası Ahmet'i Kibar mı öldürdü? Suzan ve kardeşi apar topar kaçtı! Fahrettin, Nuran'la ilgili hangi kararı aldı? Herkesi şok edecek o karar ne? İsmail, karısı Hanım ile stüdyoda karşı karşıya gelecek! "Evdeki fırını, yemek takımını aldı Hakkı'ya kaçtı!" iddiasıyla herkesi şaşırtan İsmail Bey'in büyük yüzleşmesi ve daha fazlası Esra Erol'da son bölümde.

Giriş Tarihi 08 Mart 2021, 16:42 Güncelleme 12 Mart 2021, 18:49
Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 12 Mart 2021 Cuma| ATV linki YOUTUBE Yakup’tan olay sözler! Kibar kocası Ahmet’i öldürdü mü?

İÇİNDEKİLER

Esra Erol bugün (12 Mart 2021) neler oluyor? Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri Atv ekranlarına taşımaya devam ediyor. Tecrübeli sunucunun programında yaşanan olaylar herkesi çok şaşırtıyor. Bugün yüzleşme, yıllar sonra gerçekleşen hayaller, mutluluk gözyaşları ekranlarda yer alıyor.

ATV CANLI YAYIN ESRA EROL SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE - TIKLA

Ahmet'in öldürüldüğü Iğdır'daki o çadırdan canlı yayın! Kocası Ahmet'i Kibar mı öldürdü?

Yakup stüdyoya geliyor! O konuşacak, yer yerinden oynayacak! Kibar, Yakup ile yüzleşmek için stüdyoya gelecek mi?


Suzan ve kardeşi apar topar kaçtı! Fahrettin, Nuran'la ilgili hangi kararı aldı? Herkesi şok edecek o karar ne?


İsmail, karısı Hanım ile stüdyoda karşı karşıya gelecek! Evdeki fırını, yemek takımını aldı Hakkı'ya kaçtı!

"Ağabeyim Ahmet'i karısı Kibar öldürdü" dedi! 15 yıl öncesinin dosyası yeniden açıldı! Yakup'un elinde hangi kanıtlar var? Eski kocası Ahmet'i Kibar mı öldürdü? Kibar Hanım sadece gerçekleri anlatmaya geliyor!

Esra Erol'da Halil İbrahim ve Kibar olayı...

Geçtiğimiz günlerde Halil İbrahim, yalnız kalmak istemediği için evlendiği Kibar tarafından dolandırıldığı iddiası ile Esra Erol'da programına başvurdu. Halil İbrahim, Kibar ve kardeşim diye tanıştırıldığı Hakkı'nın kendisinden 35bin lira başlık parası istediğini söyledi. Halil İbrahim, ikiliye toplamda 85bin TL vererek dolandırıldığı iddia etti.

Halil İbrahim ile canlı yayında yüzleşen Kibar, "Asıl İbrahim beni dolandırıldı" deyince, programda gergin anlar yaşandı. İkili arasında çıkan tartışmada her iki taraf da birbirini suçladı.


Nuran Hanım'ın gerçek yüzü canlı yayında ortaya çıkacak! Fahrettin Bey ile evliliği gerçek mi?


Yatağın üstüne bir not bıraktı sabaha karşı pencereden kaçtı! 1 aydır kayıp olan Fehime'nin kaçış anı!

Halil İbrahim Bey'i fare ilacıyla öldürmeye çalıştı mı? Bugün duyacaklarınıza inanamayacaksınız! Canlı yayın bitti ortalık karıştı! Kibar'dan yayın bittikten 5 dakika sonra akılalmaz hareket!



İki kız kardeş anneleri Nuran ve Fahrettin ile canlı yayında karşı karşıya gelecek! "Fahrettin 62 yaşındaki annemiz Nuran'ı kaçırdı" iddiası gündeme bomba gibi düştü.


Kayınpederi ve kayınvalidesi evden kovdu kocasına da günlerdir ulaşamıyor! 8 aylık hamile Cemile'nin isyanı!

Evlendikten sonra ortadan kaybolan kayıp kızları Yasemin'le ilgili son dakika gelişmesi! Yasemin'in başına bir şey mi geldi?

Esra Erol pazartesiye kadar süre verdi! Zeynep eve dönecek mi?


3 ay önce evlenen kızları Yasemin, 15 gün önce ortadan kayboldu! Anne ve babanın kızlarıyla ilgili büyük şüphesi!


Kibar, ağabeyim diye tanıştırdığı Hanifi Hakkı ile sevgili mi? Büyük yüzleşmede ikinci perde! Kibar'ın, "farelerle dolu" dediği Halil İbrahim Bey'in evinden canlı yayın! Türkiye bu evi konuşacak!



"62 yaşındaki annem Nuran'ı, Fahrettin kaçırdı! Annemi kurtarmak istiyorum" diyen bir evladın isyanı!

Esra Erol pazartesiye kadar süre verdi! Zeynep eve dönecek mi?