Esra Erol fuhuş çetesini ortaya çıkartmıştı! Zeynep'in itirafı sonrası tutuklandılar...

Esra Erol’un programında günlerdir Türkiye’nin konuştuğu fuhuş çetesi çökertildi. 19 yaşındaki Zeynep’in evden kaçışı sonrası ekranlara taşınan olayda Aysel Güngör, İsmail Güngör çifti ve Halil Boral’ın fuhuş karşılığında genç kıza para verdiği ortaya çıkmıştı. Canlı yayın esnasında gelen bu flaş itirafın ardından ismi geçen üç kişinin tutuklandığı belirtildi. İşte Türkiye'yi şok eden olayda son gelişmeler...

Giriş Tarihi 03 Mart 2021, 22:30 Güncelleme 03 Mart 2021, 22:48
Esra Erol fuhuş çetesini ortaya çıkartmıştı! Zeynep’in itirafı sonrası tutuklandılar...

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi: Esra Erol programında izleyenleri şaşkına çeviren olay Türkiye'nin birkaç gündür gündeminde yer alıyordu. Olayda ilk olarak 19 yaşındaki Zeynep'i bulmak için programa katılan annesi bir fuhuş çetesinin çökertilmesine vesile oldu. Esra Erol'dan gelen son dakika haberine göre; olayda ismi geçen Aysel Güngör, İsmail Güngör çifti ve Halil Boral tutuklandı.

ZEYNEP'E FUHUŞ YAPTIRDILAR

Türkiye günlerdir 19 yaşındaki Zeynep'in canlı yayındaki şoke eden itiraflarını konuşuyordu. Evden kaçan genç kız Esenyurt'ta Aysel adındaki kadının kendisini eve götürdüğünü ve haftalık 700 TL'den fuhuş karşılığında anlaştığını itiraf etti.

ESRA EROL'DA NELER OLMUŞTU?

Esra Erol'un geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde izleyenleri şaşkına çeviren cinsten bir olay yaşandı. 19 yaşındaki Zeynep'ten itiraflar peş peşe geldi. Evden kaçan 19 yaşındaki genç kız Esenyurt'ta Aysel adlı kadının kendisini evine götürdüğünü ve para karşılığı fuhuş için anlaştıklarını itiraf etti.

ZEYNEP HAFTALIK 700 LİRAYA ANLAŞTIĞINI AÇIKLADI

Aynı evde 7 kişi yaşadıklarını anlatan Zeynep, Aysel'le fuhuş karşılığında haftalık 700 liraya anlaştıklarını ifade edince stüdyoda tansiyon yükseldi.

19 yaşındaki Zeynep, 3. Kez kaçınca ekipler peşine düşmüş ve daha önce fuhuştan evleri basılan bir çiftin yanında bulunmuştu. 5 çocuklu ailenin tüm gerçekleri ortaya çıkmasına rağmen Zeynep, onlarla gitmek istediğini açıkladı.

GÜRCÜNAZ CANLI YAYINDA BAYGINLIK GEÇİRDİ

Zeynep, annesi Gürcünaz'a karşı kötü davranınca zavallı kadın canlı yayında baygınlık geçirdi.

Ancak dün canlı yayında Zeynep bombaları peş peşe patlattı. Genç kız, her şeyi planladıklarını, söyleyecekleri yalanı dahil birlikte planladıklarını itiraf etti.

AYSEL SUÇU HALİL'E ATTI

İddiaların odağındaki Aysel söylenenlerin ardından, "Zeynep'i bana Halil getirdi. Para kazanmak istediğini söyledi, Haftalık 700 lira alırım" sözleri ile kendisini savundu.

ZEYNEP: KADIN SATAN ÇETENİN PATRONLARI AYSEL VE İSMAİL

Zeynep söylenen bu sözler üzerine, "kadın ticareti yapan çetenin patronları Aysel ve İsmail" dedi. Aysel'in bu suçlamayı kabul etmemesi üzerine stüdyoda tansiyon giderek yükseldi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN