Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 5 Mart 2021 Cuma | ATV linki YOUTUBE Zeynep'i kim neyle tehdit etti! Büyük sır ortaya çıkıyor mu?

Esra Erol'da Atv canlı yayınında bugün, (5 Mart 2021 Cuma) neler yaşandı? Dün gece Zeynep'i kim neyle tehdit etti? O an neler yaşandı? Zeynep'in gözyaşlarının nedeni ne? Herkesten sakladığı büyük sır ve Zeynep'in son kararı! İlk defa gözyaşları içinde isyan etti! Bir mucize gerçek oldu! 20 yaşındaki Emrecan'ın annesi Şerife Hanım'ı Esra Erol buldu! Şerife Hanım stüdyoya gelecek mi? 20 yıllık hasret sona erecek mi? Hayatını kaybeden karısının ardından yalnız kalmamak için ikinci evliliğini yaptı, başına gelmeyen kalmadı. Hepsi ve daha fazlası Atv Esra Erol'da son bölümde.

Giriş Tarihi 01 Mart 2021, 16:58 Güncelleme 05 Mart 2021, 22:56
Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 5 Mart 2021 Cuma | ATV linki YOUTUBE Zeynep’i kim neyle tehdit etti! Büyük sır ortaya çıkıyor mu?

İÇİNDEKİLER

Esra Erol bugün (5 Mart 2021) neler oluyor? Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri Atv ekranlarına taşımaya devam ediyor. Tecrübeli sunucunun programında yaşanan olaylar herkesi çok şaşırtıyor. Bugün yüzleşme, yıllar sonra gerçekleşen hayaller, mutluluk gözyaşları ekranlarda yer alıyor.

ATV CANLI YAYIN ESRA EROL SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE - TIKLA


Dün gece Zeynep'i kim neyle tehdit etti? O an neler yaşandı? Zeynep'in gözyaşlarının nedeni ne? Herkesten sakladığı büyük sır ve Zeynep'in son kararı! İlk defa gözyaşları içinde isyan etti!


Bugün büyük gün! Esra Erol'dan Havva'ya müjdeli haber! Türkiye Havva için tek yürek oldu!


Bir mucize gerçek oldu! 20 yaşındaki Emrecan'ın annesi Şerife Hanım'ı Esra Erol buldu! Şerife Hanım stüdyoya gelecek mi? 20 yıllık hasret sona erecek mi?


Evdeki paraları, altınları ve evin tapusunu aldı, oğluyla birlikte kaçtı! karısı ve oğluyla ilgili büyük şüphesi!

Karısı öldü, yapayalnız kalmayayım diye ikinci evliliğini yaptı, başına gelmeyen kalmadı! Halil İbrahim amcanın karısı Kibar'la ilgili isyanı!

Zeynep şimdi ne yapacak? Annesiyle mi gidecek yoksa kendine yeni bir hayat mı kuracak? Zeynep'in son hamlesi çok konuşulacak!


'Beyaz kelebeğim' dediği arabasını sattı, bütün parasını yüzünü bile görmediği Fikret'e verdi! Fikret ile ilk kez Esra Erol'da karşı karşıya geldi! Büyük yüzleşmede ikinci perde! Konuşulmayanlar konuşulacak Türkiye ikinci büyük şoku canlı yayında yaşayacak!


Kızı Emine 12 Şubat'ta evi terk etti! O günden beri kızından hiçbir haber alamadı! Kızının hayatından endişe eden Fatma Hanım'ın büyük şüphesi!


Emrecan hiç görmediği hiç bilmediği, sesini bile duymadığı annesini arıyor! Emrecan'ın tek isteği annesini bulmak!

Aysel, kocası İsmail ve ismi geçen Halil ile ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye Zeynep'in itiraflarına kitlendi! Canlı yayın bitti Zeynep, Aysel ve kocası İsmail'le ilgili her şeyi itiraf etti! Kadın ticaretiyle ilgili kan donduran itiraflar!

Kızının başına gelenlere daha fazla dayanamadı apar topar hastaneye kaldırıldı! Gürcünaz Hanım ile ilgili son dakika gelişmesi!



Bugün konuşulmayanlar konuşulacak! Büyük yüzleşmede ikinci perde! Kocası Okan'ı bıraktı akrabası Alper'e kaçtı!


Barışacaklar mı yoksa ayrılacaklar mı? Latif ile Şennur'un son kararı ne?


Hiç görmediği, hiç bilmediği, sesini bile duymadığı annesini arayan bir çocuk! 20 yaşındaki Emrecan'ın tek isteği annesini bulmak!


Canından çok sevdiği arabasını sattı, yüzünü hiç görmediği Fikret'e evlilik vaadiyle 100 bin lira verdi! Birgül Hanım'ın isyanı!


Karısı Emine "işe gidiyorum" diye evden çıktı yanına 2 çocuğunu da aldı Abdullah'a kaçtı! Mahmut Bey'in isyanı!

Esra Erol'da Atv canlı yayınında 1 Mart 2021 Pazartesi günü yaşananlar...

Kızının başına gelenlere daha fazla dayanamadı apar topar hastaneye kaldırıldı! Gürcünaz Hanım ile ilgili son dakika gelişmesi!


Şennur, kocası Latif ile stüdyoda yüzleşecek! İddialar, itiraflar, akıl almaz suçlamalar!


Havva'nın gözyaşları artık mutluluktan akacak! Büyük sürpriz ATV canlı yayınında.


Okan, karısı Özlem ile stüdyoda karşı karşıya gelecek! Karısı Özlem, dayısının oğlu Alper'e kaçtı!