Esra Erol canlı yayınını ihbar kabul eden emniyet güçleri harekete geçti! 10 gündür kayıp olan 17 yaşındaki Yağmur Zengin bulundu

Gündüz kuşağı programları arasında rakiplerine fark atan Atv, yine bir ailenin yüzünü güldürdü. Başarılı televizyoncu Esra Erol, 10 gündür kayıp olan 17 yaşındaki Yağmur Zengin'i buldu. Atv canlı yayınında milyonlarca kişiye umut olan Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da canlı yayınını ihbar kabul eden emniyet güçleri harekete geçti ve gece 02.00 sularında 17 yaşındaki Yağmur Zengin, M.A.K isimli şahsın Tuzla'daki bir akrabasının adresinde bulundu.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2021, 13:41 Güncelleme 23 Şubat 2021, 14:11
Esra Erol canlı yayınını ihbar kabul eden emniyet güçleri harekete geçti! 10 gündür kayıp olan 17 yaşındaki Yağmur Zengin bulundu

İÇİNDEKİLER

Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri Atv ekranlarına taşımaya devam ediyor. Tecrübeli sunucunun programında yaşanan olaylar herkesi çok şaşırtıyor. Yüzleşme, yıllar sonra gerçekleşen hayaller, mutluluk gözyaşları ve çok daha fazlası Atv Esra Erol'da canlı yayınında.

İstanbul'da yaşayan baba Naci Zengin ve anne Hülya Zengin kızlarının 12 şubat cuma günü evden kaçtığını ve M.A.K 'nin yanında olduğunu iddia ederek Esra Erol'dan yardım istedi.


Esra Erol'un programı ise Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği tarafından ihbar kabul edildi.