MÜGE ANLI SON BÖLÜM ATV İZLE! Dinar'daki çifte cinayetin korkunç detayları! Yeniden olay yerinde...

Müge Anlı canlı yayınında bugün, (13 Kasım 2020 Cuma) neler oluyor? Dinar'daki cinayeti önce eşi ardından kendi itiraf etti! Cevdet ve Zeliha Uysal'ın katilinden cinayetin korkunç detayları, okul bahçesinde terk edilen ve elinde bir tek çocukluk fotoğrafı bir de gazete kupürü kalan Mesut Dilbaz'ın hikayesi ve üç yıldır kendisinden haber alınamayan 7 kız çocuğu babası Kadir Sarı'nın akıbeti yer alıyor. Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında yaşanan son dakika gelişmelerini haberimizden takip edebilirsiniz! Hepsi ve daha fazlası 13 Kasım Cuma Atv Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 13 Kasım 2020, 10:12 Güncelleme 13 Kasım 2020, 13:04
MÜGE ANLI SON BÖLÜM ATV İZLE! Dinar’daki çifte cinayetin korkunç detayları! Yeniden olay yerinde...

İÇİNDEKİLER

Dinar'daki çifte cinayetle ilgili korkunç detaylar ortaya çıkıyor! Atv ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan ve faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Müge Anlı, son bölümde Zeliha ve Cevdet Uysal çiftiyle ilgili son dakika gelişmesini Atv canlı yayınında aktarıyor! Atv Müge Anlı canlı yayınında bugün (13 Kasım 2020 Cuma) neler oluyor?

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Afyonkarahisar'a bağlı Dinar'da işlenen cinayeti önce eşi sonra kendisi itiraf etti. Tek başına mı yaptı, birileri yardım etti mi? Katil zanlısı yeniden olay yerinde! Korkunç cinayetin ayrıntıları Müge Anlı'da!

Okul bahçesine terk edildi, elinde bir çocukluk fotoğrafı bir de gazete kupürü... Uşak'ta yaşayan 3 çocuk babası Mesut Dilbaz, ailesini arıyor.

Mesut Dilbaz'ın hayat hikayesi Müge Anlı'da...