Azerbaycanlı kick boks ustası Zabit Samedov Kuruluş Osman'da! Yeni bölümde Osman Bey’in büyük sınavı...

Diriliş Ertuğrul'un devamı olan ATV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman'a bomba bir isim daha katıldı. Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ, diziye yeni katılan Azerbaycanlı kick boks ustası Zabit Samedov'u sosyal medya hesabından paylaştı. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren izlenme rekorları kıran Kuruluş Osman 32. yeni bölümünde, dört cepheden kuşatılan Kayı Obası Moğollara karşı direnecek. Peki Osman Bey, Geyhatu ve Moğollar'ı durdurmak için nasıl bir plan kuracak? İşte Kuruluş Osman'ın merakla beklenen yeni bölümünde yaşanacaklar.

Giriş Tarihi 03 Kasım 2020, 15:23 Güncelleme 03 Kasım 2020, 15:47
Azerbaycanlı kick boks ustası Zabit Samedov Kuruluş Osman’da! Yeni bölümde Osman Bey’in büyük sınavı...

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman, yeni sezonda da fırtınalar estirmeye devam ediyor. Çarşamba gününün gediklisi Kuruluş Osman'a bomba bir isim geldi. Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ, diziye yeni katılan ismi sosyal medya hesabından paylaştı.

Burak Özçivit (Osman), Nurettin Sönmez (Bamsı), Ragıp Savaş (Dündar), Erkan Avcı (Nikola), Didem Balçın (Selcan), Yeşim Ceren Bozoğlu (Hazal Hatun), Görkem Kanbolat Arslan (Savcı), Seçkin Özdemir (Flatyos), Seray Kaya (Lena), Özge Törer (Bala Hatun), Emre Basalak (Gündüz), Burak Çelik (Kongar), Celal Al (Abdurrahman), Ahmet Yenilmez (Demirci), Umut Karadağ (Yavlak Hasan), Emin Gürsoy (Kumral Abdal), Yiğit Uçan (Boran), Buse Arslan (Aygül), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Bahtiyar Engin (Çömlekçi), Emel Dede (Gonca), Tolga Akkaya (Dumrul), Atilla Güzel (Ayaz), Ömer Ağan (Saltuk), Açelya Özcan (Ayşe Hatun), Ayşen Gürler (Helen) ve Tamer Yiğit (Ertuğrul Bey) ve Cüneyt Arkın (Aksakallı) gibi güçlü oyuncu kadrosundan oluşan Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak?

KURULUŞ OSMAN'A YENİ İSİM AZERBAYCAN'DAN...

Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada, "Tüm dünyada başarılarıyla göğsümüzü kabartan Azerbaycanlı kick boks ustası Zabit Samedov, Kuruluş Osman dizisine katıldı. Can Azerbaycan'a selam olsun. Ordularımız Muzaffer olsun" dedi.

KURULUŞ OSMAN 32. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Flatyos'un kurduğu pusudan Bamsı Bey'in yardımı ile kurtulan Osman Bey; Mönke ve Yavlak Arslan'ın kurduğu tuzağa düşerek esir edilen ağabeyi Savcı Bey'i kurtarmak üzere harekete geçer.

Bamsı Bey, Kayı Obası'na dönerek Ertuğrul Bey'le buluşurken; Nikola ve Flatyos, Göktuğ'un zindandan kaçışına karşılık Gündüz Bey'e sürpriz bir saldırı düzenler ve anlaşmayı bozar.

Yavlak Arslan ise Osman Bey'e karşı Nikola ile ittifaka gider. Geyhatu nökerleriyle birlikte Kayı Obası'na gelir, onu durdurabilecek tek kişi ise Osman Bey'dir...

Dört cepheden kuşatılan Kayı Obası, Moğollara karşı nasıl direnecek? Osman Bey, Geyhatu ve Moğollar'ı durdurmak için nasıl bir plan kuracak? Ertuğrul Bey, Osman Bey'in sözüne karşı gelmesine nasıl tepki verecek?