Bamsı'nın muhteşem dönüşüyle yer yerinden oynadı! Kefereyi zora düşüren dev plan...

Heyecanın dorukta olduğu Kuruluş Osman'da Nurettin Sönmez'in Kuruluş Osman'da canlandırdığı karakterin diziye geri dönmesi izleyicileri sevindirdi. Diriliş Ertuğrul dizisinden bu yana Bamsı Beyrek karakteriyle efsaneler arasına giren Nurettin Sönmez uzun saçlı imajında değişikliğe gitti. Yeni sezonda kısa saçlı bir imaj tercih eden oyuncu Bamsı Bey ile yine gönüllere taht kuran isimlerden oldu. Yeni sezonun başlamasıyla beklenen isimlerden olan Nurettin Sönmez'in hayat verdiği Bamsı Bey karakterinin geri dönmesi hem oba halkını hem de eski dostu, beyi ve Kayı obasının lideri Ertuğrul Bey'i de çok sevindirecek.

Giriş Tarihi 29 Ekim 2020, 00:18 Güncelleme 29 Ekim 2020, 00:23
Bamsı’nın muhteşem dönüşüyle yer yerinden oynadı! Kefereyi zora düşüren dev plan...

İÇİNDEKİLER

Bamsı'nın muhteşem dönüşüyle yer yerinden oynadı. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımı olan Kuruluş Osman dizisinde bu hafta yaşanan gelişmelerle tansiyon iyice yükseldi. Dizinin ilk sezonunda Bamsı Bey karakteriyle gönüllere taht kuran Nurettin Sönmez üç bölümdür ortalarda gözükmüyordu. Döneceğinin müjdesini ise Abdurrahman Alp, Ertuğrul Bey ile paylaşmıştı. Kuruluş Osman 31. bölümünde Bamsı Bey, Osman Bey zor durumdayken desteğe geldi. Nurettin Sönmez geçen sezondaki uzun saçlı imajını değiştirdi. Yeni bölümde imajıyla çok konuşulacak oyuncunun canlandırdığı Bamsı Bey karakterinin obaya dönmesi dengeleri değiştirecek.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Beni hayal kırıklığına uğrattın Osman!"

Ertuğrul Bey'in Geyhatu'ya elçi gitme görevini Savcı Bey'e vermesi ile hayal kırıklığına uğrayan Osman Bey, babasının sözünü dinlemeyerek ağabeyinin peşine takılır.

Dündar Bey'i Nikola ile anlaşma yapmakla görevlendiren Ertuğrul Bey, bu anlaşma ile obanın iki ateş arasında kalmasının önüne geçmek istemektedir ancak Nikola ve Flatyos, kurdukları tuzakla ve anlaşmadaki 'kısasa kısas' maddesini kullanarak Göktuğ'u zindana atar.

Bamsı Bey'ın dönüşü ise Nikola ve Flatyos'un planlarına darbe vuracaktır. Osman Bey, kendisine kurulan oyunları bozabilecek mi?

Göktuğ, zindandan kurtulabilecek mi? Bamsı Bey'in dönüşü Kayı Obası'nda dengeleri nasıl değiştirecek? Ertuğrul Bey'in Osman Bey'e olan tavrının sebebi ne? Savcı Bey, Geyhatu'yu ikna edebilecek mi? Yavlak Arslan'ın planına kim engel olacak?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Öyle bir ordu olacak ki, tüm cihana Türk İslam nizamı getirecek!"

Osman Bey uzun zamandır hasretini çektiği babası Ertuğrul Bey'le nihayet kavuşuyor.

OSMAN VE SAVCI'NIN KAVGASI

Osman Bey, kendisini tuzağa düşüren Kuzgun'un izini sürerek bu planın arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken, obada kontrolü ele almaya çalışan ağabeyi Savcı Bey'le karşı karşıya gelir.

YAVLAK ARSLAN'IN YENİ PLANI

'Uçan Ateş'in Türklerin eline geçtiğini öğrenen Nikola yeni bir ordu kurmak için tedbirler alırken; Yavlak Arslan, Geyhatu ve Moğollar'ı Osman Bey'in üzerine çekecek planını uygulamaya koyar.

OSMAN VE ERTUĞRUL BEY BULUŞMASI

Osman Bey ve Ertuğrul Bey buluşmasında neler yaşanacak? Savcı Bey'in gelişi beylik mücadelesine nasıl etki edecek?

GEYHATU GELİYOR

Söğüt'teki veba salgını uç bölgesini nasıl etkileyecek? Nikola ve Flatyos'un planı ne? Yavlak Arslan'ın planı işleyecek mi? Geyhatu'nun uç bölgesine gelişi, dengeleri nasıl değiştirecek?