Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ekim son bölüm izle! Canlı yayında eşinden karaciğerini isteyen Melike Özmen'in gergin karşılaşması!

Müge Anlı canlı yayınında bugün, son dakika haberleri peş peşe geldi. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesine de ev sahipliği yapan Müge Anlı'nın bugünkü programında yaşanan son dakika olayı izleyiciyi ekrana kilitledi. Melike Özmen isimli genç kadın, 12 yıllık eşine hasta iken karaciğerini veriyor. Eşi ise iyileştiği ilk andan itibaren Melike Özmen'i aldatıyor. Bunu öğrenen genç kadın Müge Anlı canlı yayınında eşine verdiği karaciğerini geri isteyince herkes şoka girdi. Kalbinin çok kırıldığını ve ondan intikam almak istediğini belirten genç kadının Müge Anlı'da son dakika açıklamaları ise gündeme damgasını vurdu. İşte 11 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde son dakika gelişmeleri!

Giriş Tarihi 11 Ekim 2019, 10:13 Güncelleme 11 Ekim 2019, 17:57
Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ekim son bölüm izle! Canlı yayında eşinden karaciğerini isteyen Melike Özmen’in gergin karşılaşması!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da son dakika gelişmeleri! Atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve tüm dünyada büyük bir ilgiyle takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü canlı yayınında eşinden karaciğerini geri isteyen Melike Özmen ve Esenyurt'ta boğazı kesilerek öldürülen Nazlı Dere son dakika gelişmeleri ile herkesi şok etti. Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında neler yaşandı merak ediyorsanız, 11 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümü tek parça izleyebilirsiniz!