Şampiyon 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Suna ikili arasındaki güçlü bağa şahit oluyor

Perşembe akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Şampiyon dizisi kısa sürede sevilen dizilerden birisi oldu. Dizi bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Fırat da aynı şekilde söz verdiği üzere, güneş batmadan oğlunu alıp eve getirme mücadelesine giriyor. Bölümün ardından şimdi Şampiyon 6. bölüm fragmanı bekleniyor.

Giriş Tarihi 11 Ekim 2019, 00:04 Güncelleme 11 Ekim 2019, 00:34
Şampiyon 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Suna ikili arasındaki güçlü bağa şahit oluyor

İÇİNDEKİLER

TRT 1'de izleyici karşısına çıkan Şampiyon dizisinin yeni bölümünde ortalık iyice karıştı. Yeni bölümde Tansel Suna'yla barışma gayretini sürdürüyor fakat hiç beklemediği bir şekilde köşeye sıkışıyor. İzleyiciler bölümün ardından heyecanla Şampiyon 6. bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ŞAMPİYON SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güneş Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ait yetiştirme yurtlarından birine yerleştirilmiş, hasret ve merak içerisinde babasını, onun verdiği sözü gerçekleştirmesini beklemektedir.

FIRAT'IN BÜYÜK MÜCADELESİ

Fırat da aynı şekilde söz verdiği üzere, güneş batmadan oğlunu alıp eve getirme mücadelesine girer. Fakat değil onu almak, yüzünü dahi görmek için büyük mücadele vermesi gerekmektedir.

SUNA GÜÇLÜ BAĞA ŞAHİT OLUYOR

Suna ise bu süreçte baba oğul arasındaki güçlü bağa şahit olacaktır. Fırat'ın ne denli iyi, düşünceli bir baba olduğunu gözlemleyecek ve Güneş'i babasından ayırmanın doğru bir karar olup olmadığını sorgulayacaktır kendi içinde.

TANSEL'İN PLANI NE?

Tansel bu süreçte Suna'yla barışma gayretini sürdürür fakat hiç beklemediği bir şekilde köşeye sıkışacak ve Suna gün geçtikçe Tansel'in gerçek yüzünü görmeye başlayacaktır. Bu durum ikilinin arasını daha da açar. Ve araları açıldıkça Tansel daha da saldırganlaşır. Öfkesinin ilk kurbanı ise Zafer olacaktır. Bütün bunlar olurken Mücella ve Serhat cephesinde ise gerçekler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlamıştır.