Kurtlar Vadisi'nden Diriliş Osman'a flaş transfer

TRT 1 ekranlarında bu sezon yayınlanacak olan Diriliş Osman hakkında gelişmeler yakından takip ediliyor. Uzun yıllar reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un yerine Diriliş Osman geçecek. Bu bağlamda Diriliş Ertuğrul yapımcısı Mehmet Bozdağ bir açıklama yaptı.

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2019, 13:28 Güncelleme 12 Temmuz 2019, 16:05
Kurtlar Vadisi’nden Diriliş Osman’a flaş transfer

İÇİNDEKİLER

Kurtlar Vadisi'nin ünlü oyuncusu Diriliş Osman kadrosuna mı katıldı. Bilindiği gibi Diriliş Osman bu sezona bomba gibi girecek. Diriliş Ertuğrul hayranları serüvene Diriliş Osman ile devam edecek. Diriliş Osman kadrosu ise oldukça merak ediliyor. Diriliş Osman hangi oyuncular hangi rolde olacak sorularının yanıtı aranmaya başladı.

Kurtlar Vadisi'nin ünlü oyuncusu Diriliş Osman'da!

2004 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Ragıp Savaş, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fuat Tamer Tataroğlu karakterine hayat vermişti. 44 bölüm dizide yer alan Ragıp Savaş, 2017 yılında Ölene Kadar ve İsimsizler dizilerindeki rollerinin ardından 2 sezondur ekranda yer almıyordu.

Birsen Altuntaş, Ragıp Savaş'ın Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna katıldığını duyurdu ve eğitimlere de başladığı bilgisini verdi. Ragıp Savaş, dizide Dündar karakterine hayat verecek. Bilindiği üzere Diriliş Ertuğrul dizisinin başrolünde Burak Özçivit bulunuyor.

İşte, Diriliş Osman dizisi hakkında merak edilen bazı bilgiler...

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada ''Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum'' dedi. Burak Özçivit de sosyal medya hesabında ''Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun'' yorumunu yapmıştı.

ENGİN ALTAN İLE BURAK ÖZÇİVİT AYNI KAREDE YER ALMAYACAK

Dizi, Diriliş Ertuğrul'un sezon finali yapmasının ardından başlayacak. Osman Gazi'nin küçüklüğü Diriliş Ertuğrul'da yer alacak. Ancak Burak Özçivit ile Engin Altan Düzyatan aynı karede yer almayacak.