Halil Sezai'nin o tweeti yeniden gündemde! 15 Temmuz için bakın ne demiş!

Halil Sezai kiraladığı villada film çekimine izin vermeyen babası yaşındaki komşusunu hastanelik etti. Sezai’nin bu skandal hareketi büyük tepki çekti. Gerek ünlü isimler gerekse sosyal medya kullanıcıları “yaşlı adama mı gücün yetti” diyerek tepki gösterirken Sezai’nin 15 Temmuz hain darbe girişimi için yaptığı paylaşım gündem oldu.

Giriş Tarihi 17 Eylül 2020, 09:59 Güncelleme 17 Eylül 2020, 10:01
Halil Sezai’nin o tweeti yeniden gündemde! 15 Temmuz için bakın ne demiş!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Tuzla'da 4 villalık bir sitede 2 villayı film çekimi için kiralayan Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu ile yan villada yaşayan Hüseyin Meriç (66) arasında tartışma çıkmıştı. Bu tartışma sonucu Halil Sezai, yaşlı adamı tekme tokat dövmüş, bu anlara ilişkin görüntüler gündem olmuştu.

İFADESİ ALINDI
Halil Sezai'ye tepkiler yükselirken İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Halil Sezai'nin 'Silahla Kasten Yaralama', 'Hakaret', 'Konut Dokunulmazlığının İhlali' ve 'Tehdit' suçlarından ifadesi alınmak üzere kolluk kuvvetlerine ek talimat verildiği öğrenilmişti. Ardından gözaltına alınan Halil Sezai, ifadesi ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı.

Tüm bu gelişmeler sonrası Halil Sezai'nin 15 Temmuz darbe girişimi zamanı attığı tweet sosyal medyada viral oldu. O dönem attığı ve sonrasında sildiği 'Bu memlekette polis var, meclis var, yargı var(!) Millet sokağa çıkıp askerle mi çatışsın? Bu nasıl mantık? Derdiniz ne? Bu nasıl çağrı?' tweetiyle yeniden gündeme gelen Halil Sezai'nin halkın sokağa çıkmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirmişti.