ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! Son dakika gelişmeleri: Sinop'ta esrarengiz yangın! 9 Haziran 2020

Müge Anlı Atv canlı yayınında son dakika gelişmeleri! Müge Anlı'da bugün (9 Haziran Salı 2020) neler oluyor? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. En güvenilir isimler listesinde zirvede yer alan Müge Anlı, son beş yılın en çok izlenen televizyon içeriği oldu. Müge Anlı canlı yayınında bugün, Sinop'taki esrarengiz yangın, Denizli'deki şüpheli kayıp dosyası ve Ayşe Altuntaş cinayetinin arama çalışmalarından görüntüler yer alıyor. Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümünde!

Giriş Tarihi 09 Haziran 2020, 10:18 Güncelleme 09 Haziran 2020, 19:17
ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! Son dakika gelişmeleri: Sinop’ta esrarengiz yangın! 9 Haziran 2020

İÇİNDEKİLER

Sinop'taki akılalmaz yangın! Küle dönen evdeki 3 kişi nerede? Kuşkuya yol açan lüks araç detayı! Şoke eden iddialar, korkunç şüpheler... Bahçedeki toprak çöküntüsü, dağdaki kazı alanı, Sinop yangınındaki soru işaretleri Müge Anlı canlı yayınında! Türkiye ona inandı, ona güvendi. Bir televizyon programından çok daha fazlası. Türk televizyon tarihinin en çok zirvede kalan yapımı. En güvenilir isimler listesinde zirvede yer alan Müge Anlı, son beş yılın en çok izlenen televizyon içeriği oldu. Müge Anlı canlı yayınında bugün, (9 Haziran 2020 Salı) neler yaşandı?

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE 9 HAZİRAN 2020 SALI - TIKLA

Levent Karaduman'ın yıllardır hiçbir yerde izine rastlanmadı! Şüpheler kimi işaret ediyor? Denizli'deki şüpheli kayıp dosyası az sonra Müge Anlı'da! Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

Atv canlı yayınında son dakika Müge Anlı gelişmeleri yine milyonları ekran başına kilitleyecek. Hatice Özkaçak'ı kim neden öldürdü? Müge Anlı, Hatice Özkaçak cinayetiyle ilgili gerçekleri gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Kayınvalide suçladı, herkes şoke oldu. Hatice Özkaçak'ın katili kim? Kayıp bir kadın, korkunç iddialar! 4 çocuk annesinin başına ne geldi? En son orada görüldü! Görgü tanığının işaret ettiği Pirinçci mevkiinde arama çalışmaları başlatıldı! Ayşe Altuntaş cinayetinde sona mı yaklaşıldı?