CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun duruşmasında ses ve görüntü kaydına soruşturma!
takvim.com.tr
takvim.com.tr

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun duruşmasında ses ve görüntü kaydına soruşturma!

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP'li Ekrem İmamoğlu’nun dün yapılan duruşması sırasında kanuna aykırı ses ve görüntü kaydı alanlar ve sosyal medyada yayanlar hakkında re’sen soruşturma başlatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan ve görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu'nun, bir panelde İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek ve ailesiyle ilgili kullandığı ifadeler nedeniyle 'terörle mücadele eden kişileri hedef göstermek', 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarından yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcı İmamoğlu'nun 2 yıl 8 aydan 7 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etmişti.

Dün görülen duruşmada İmamoğlu'nun mahkeme salonunda çekilen fotoğraf ve videoları da ortaya çıkmış ve sosyal medyada paylaşılmıştı.

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN