Başkan Erdoğan'ın eser ve hizmet siyaseti İzmir'e 21 yılda neler kazandırdı? İşte detaylar...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen AK Parti İzmir mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. CHP'nin İzmir'deki basiretsiz ve kötü yönetimini çok sert eleştiren Başkan Erdoğan, " Her yağmurda İzmir ne hale geliyor? Peki, İzmir'e AK Parti iktidarının getirdikleri ortada iken böyle nankörlük olur mu? İstanbul'dan İzmir'e 7,5 saatte geliyorduk. Şimdi 3 saat 15 dakikada. Hatta şurada Manisa-İzmir arası geçitler neydi? Açtık mı onları? Oradan rahatlıkla Manisa-İzmir arasını açtık mı? İzmir'e bu güzellikler yakışır da onun için. Bu yolları açan biziz. Şurada daha göreve geldik, ilk işimiz 'İzmir'e bu havalimanı olmaz' dedik. Menderes havalimanını İzmir'e kim yaptı? Bay bay Kemal sen neredeydin?" ifadelerini kullandı. Peki Başkan Erdoğan'ın eser ve hizmet siyaseti İzmir'e 21 yılda neler kazandırdı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 29 Nisan 2023, 21:11 Güncelleme 29 Nisan 2023, 22:01
Başkan Erdoğan’ın eser ve hizmet siyaseti İzmir’e 21 yılda neler kazandırdı? İşte detaylar...

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Gündoğdu Meydanı'nda İzmirlilerle bir araya geldi. Büyük coşkuyla karşılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamlarda bulundu.



İzmir'in daha iyilerine layık olduğunu belirten Başkan Erdoğan, CHP'nin İzmir'deki basiretsiz ve kötü yönetimini çok sert eleştirdi.



Başkan Erdoğa şu ifadeleri kullandı;

"İzmir'in gereğini yapacağına inanıyorum. Zira sürekli bir şeyler söylüyor, konuşuyor. 'İzmir daha iyisine layık' diyor. Doğru. Peki, İzmir'in büyükşehir belediyesi sende. Her yağmurda İzmir ne hale geliyor? Peki, İzmir'e AK Parti iktidarının getirdikleri ortada iken böyle nankörlük olur mu? İstanbul'dan İzmir'e 7,5 saatte geliyorduk. Şimdi 3 saat 15 dakikada. Hatta şurada Manisa-İzmir arası geçitler neydi? Açtık mı onları? Oradan rahatlıkla Manisa-İzmir arasını açtık mı? İzmir'e bu güzellikler yakışır da onun için. Bu yolları açan biziz. Şurada daha göreve geldik, ilk işimiz 'İzmir'e bu havalimanı olmaz' dedik. Menderes havalimanını İzmir'e kim yaptı? Bay bay Kemal sen neredeydin?"



BAŞKAN ERDOĞAN'IN ESER VE HİZMET SİYASETİ 21 YILDA İZMİR'E NELER KAZANDIRDI?
Peki Başkan Erdoğan'ın eser ve hizmet siyaseti İzmir'e neler kazandırdı. İşte tüm detaylar...



11.415 ADET DERSLİK

4 ADET ÜNİVERSİTE



959 KM'YE ÇIKARILAN BÖLÜNMÜŞ YOL



19 BİN 430 KONUT



2'Sİ STADYUM OLAN TOPLAM 115 ADET SPOR TESİSİ

37 ADET BARAJ

8 ADET GÖLET

500 BİN DEKAR ARAZİNİN SULAMAYA AÇILMASI



46 HASTANE DAHİL 127 SAĞLIK TESİSİ

İSTANBUL-İZMİR OTOYOLU


MENEMEN-ALİAĞA-ÇANDARLI OTOYOLU

ALİAĞA-SELÇUK ARASINDAKİ İZBAN

7 İÇME SUYU- 44 SULAMA-109 TAŞKIN KORUMA-6 YER ALTI DEPOLAMA TESİSİ



ÇİFTÇİLERE 7,5 MİLYAR TL TARIMSAL DESTEK

4 OSB


2 ENDÜSTRİ BÖLGESİ

4 TEKNOPARK



İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA 12,5 MİLYAR TL KAYNAK

18.215 KİŞİ KAPASİTELİ YÜKSEKÖĞRENİM YURTLARI

SABUNCUBELİ TÜNELİ

KONAK TÜNELİ

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN