İBB'den parayı cukkalayan Gökhan Özoğuz CHP trollüğüne soyundu

Son dönemde her şeye yorum yaparak muhalif görünmeye çalışan ve bu yolla özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinde yer alarak paraları cebe indiren Gökhan Özoğuz, artık CHP trolü gibi hareket etmeye başladı.

Giriş Tarihi 04 Kasım 2019, 17:17 Güncelleme 04 Kasım 2019, 17:17
İBB’den parayı cukkalayan Gökhan Özoğuz CHP trollüğüne soyundu

İÇİNDEKİLER

Özellikle sosyal medyadaki paylaşımlarıyla CHP yandaşı bir görüntü çizmeye çalışan Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, son dönemde her konuda yaptığı skandal açıklamalarla sürekli gündeme geliyor. Ormanları PKK'nın yakmasına sessiz kalan, İmamoğlu'nu Atatürk'e benzeterek CHP'lilerin bile tepkisini çeken Özoğuz'un skandalları saymakla bitmiyor.

"ORMANLARI PKK YAKTI" DEMEMEK İÇİN KIRK TAKLA ATTI
Yaz aylarında başta Ege'de olmak üzere birçok bölgede terör örgütü PKK tarafından kundaklanan ormanlarla ilgili açıklamasında "Olayların iç yüzlerini ve gerçek faillerini bilmemiz imkansız" diyen Özoğuz, yangınları PKK'nın üstlenmesine rağmen adeta terör örgütüne siper olmuştu.

İMAMOĞLU'NA ATATÜRK BENZETMESİ
Yalakalığın sınırlarını zorlayarak CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında "Bugünün Atatürk'üdür" şeklinde absürt bir çıkış yapan Özoğuz'a CHP'lilerden bile büyük tepki gelmişti. Özoğuz'un bu yalakalığı ise çok geçmeden meyvesini verdi. İBB'nin yaptığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında sahneye çıkan Özoğuz'un 150 bin lirayı cebe indirdiği ortaya çıktı.

BAŞKAN OLUR OLMAZ AYAĞINA KOŞTU
Ekrem İmamoğlu'nun 24 Haziran seçimleri sonrası İBB Başkanı olmasının ardından ilk ziyaretçileri arasında yer alan Gökhan Özoğuz, yandaşlığını burada da sürdürdü. İmamoğlu'na övgüler yağdıran Özoğuz, CHP'li Başkan için "Gördüğümüz dakikadan itibaren gözlerimiz parladı." dedi.

DEVLETLE TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI BİR TUTTU
Bir başka paylaşımında da yeraltı zenginliklerinin açığa çıkarılması kapsamında yapılan altın arama faaliyetlerini PKK'nın orman yakmasıyla bir tuttu. "PKK orman yakar, diğeri altın arar. Hiçbir farkları yok!" diyen Özoğuz eleştiri yağmuruna tutulurken terör örgütü ile devleti aynı kefeye koyduğu için büyük tepki çekti.

GİYİMİ NEDENİYLE METRODA TACİZ EDİLEN KİŞİYİ "CUMHURİYET DÜŞMANI" İLAN ETTİ
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından dönen bir grup kendini bilmez tarafından giyimi nedeniyle metroda sözlü tacize maruz kalan ve cep telefonuyla görüntülenen Mücahit Ömer Dinç'i "Laiklik ve Cumhuriyet karşıtı" olarak ilan edip hedef gösterdi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan da Özoğuz'un bu paylaşımına köşesinde yazdığı yazı ile çok sert tepki gösterdi. Hakan yazdığı yazıda bir Özoğuz'un paylaşımı için "Bir yobazın yaptığından zerre kadar fark yok" derken, "Hakkaniyet duygusu olan vicdanlı insanlar... Karşılarındaki kim olursa olsun asla kılık kıyafetlerine bakarak, "Bu kişi kesinlikle şöyledir, böyledir" diye hüküm vermezler. İlkesel olarak böyle yapmazlar. Kendilerine yakıştırmazlar böyle bir şeyi... Siz de yakıştırmayın Athena Gökhan Beyefendi." sözleriyle tepkisini sürdürdü.

TERÖRİSTLERE DESTEK VEREN KOMÜNİST BAŞKANA TEBRİK
Özoğuz, MLKP terör örgütü mensubu bir itirafçının terör örgütüne destek verdiğini açıkladığı Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu'na da sahip çıktı. 31 Mart seçimlerinin ardından Maçoğlu'nu tebrik eden Özoğuz, "Tebrikler Fatih Mehmet Maçoğlu belediyecilik yaklaşımınızla çok sağlam bir örneksiniz. Hizmetlerinizin çoğalarak devamını dileriz." açıklamasını yaptı.

Takvim.com.tr / Özel haber